Mooie steden op de Veluwe

Als u aan de Veluwe denkt dan denkt u natuurlijk aan de prachtige Veluwse natuur en de rust die daarbij komt kijken. Echter is het niet alleen de Veluwse natuur wat de Veluwe uniek maakt. De Veluwe kent ook een aantal leuke steden met ieder zijn eigen activiteiten en bezienswaardigheden. Hier in deze blog zullen twee steden worden uitgelicht.

Brengt u een bezoek aan de Veluwe? Vergeet Harderwijk niet!                     

Als u van plan bent om een bezoek te brengen aan de Veluwe mag u Harderwijk niet vergeten om te bezoeken. Harderwijk is een stad op de Veluwe waar u altijd terecht kunt en waar het bruist van het leven en de bezienswaardigheden en de activiteiten. Bent u lekker actief? Dan kunt u uw hart kwijt in Harderwijk. Spring op de fiets, wandel door de eindeloze natuur of leer kitesurfen op het Veluwemeer. Krijgt u er al in zin om een keer Harderwijk te bezoeken? De bossen en wateren van Harderwijk dagen u uit!

Breng een bezoek aan Hattem

Als u aan de Veluwe denkt denkt u waarschijnlijk ook aan Hattem. Als u de Veluwe bezoekt vanwege geschiedenis, cultuur en natuur is een bezoek aan de Hattem zeker de moeite waard! Geniet van de bossen, rivieroevers, de haven en de historische binnenstad.

Overnachten op de Veluwe 

Wilt u naast de prachtige Veluwse steden ook iets anders zien? breng dan een bezoek aan een van onze prachtige vakantiehuisjes op de Veluwe midden in de natuur. Voor een bezoek aan Hattem kunt u een leuk vakantiehuisje in Epe  bezoeken. Spreek Harderwijk u wat meer aan? Wij hebben in de buurt van Harderwijk ook prachtige vakantiehuisjes in Ermelo  midden in de natuur.