Nationaal Park De Hoge Veluwe

Om van natuur te genieten is het niet nodig om naar het buitenland te gaan. Ook Nederland bezit namelijk prachtige natuurgebieden. Een mooi voorbeeld hiervan is Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een prachtig gebied om een vakantiehuisje te huren en te genieten van de prachtige natuur. Het park op de Veluwe kenmerkt zich aan talloze bossen en verschillende mooie steden en dorpen.

Fietsen en wandelen tijdens jouw vakantie op de Veluwe

Het Nationale park is te bereiken via Otterlo, Hoenderloo en Schaarsbergen. Dit is mogelijk met de auto, het openbaar vervoer, of natuurlijk per fiets. Eenmaal in het Nationale Park kan je met de fiets genieten van al het moois wat het park te bieden heeft. Hiervoor zijn er speciale (gratis) witte fietsen beschikbaar. Met deze fietsen kan je een mooie fietstocht maken langs de vele bossen en stuiflandschappen. De ANWB-paddenstoelen zullen ervoor zorgen dat je niet verdwaald tijdens uw fietstocht.

Naast fietsen kan je ook uitstekend wandelen door dit prachtige natuurgebied. Kinderen kunnen eventueel met een boswachter mee, wat ook een leuke manier is om kennis te maken met het park. Onderweg vertelt de boswachter allerlei interessante en spannende verhalen over het park.

Overige activiteiten op de Veluwe

In en nabij de Hoge Veluwe zijn er ook verschillende musea te vinden. De meest bekende is toch wel het Kröller-Müller museum. Als je op het park bent hoort een bezoek aan het Kröller-Müller museum er zeker bij. Het museum bezit o.a. vele schilderijen van schilder Vincent van Gogh. Op Nationaal Park De Hoge Veluwe is dus van alles te beleven!

Ontdek het zelf en huur een mooi vakantiehuisje op de Veluwe