Nieuw 2022

Corona proof uitjes met kinderen

Het nieuwe jaar, 2022 is aangebroken. Een heel nieuw jaar ligt voor ons open, wat zal het ons brengen? Misschien heeft u het ook geleerd het afgelopen jaar, maar heel ver vooruit kijken zet niet altijd zoden aan de dijk! Daarom concentreer ik mij maar op de komende week waarin in ik mij zo voorstel dat er veel ouders hadden gehoopt dat de scholen weer zouden beginnen. Maar nee, het mag niet zo zijn!

Maar…. Er is wel WAT te doen…. Bij ons.. op de Veluwe! Onderstaand vindt u de leukste uitjes met kinderen corona proof en in de buitenlucht!

Kids Klompenpaden

Een heuse ontdekkingstocht voor kinderen. Laat ze zelf de bordjes zoeken en de route uitvogelen. Onderweg is er van alles te zien als je maar goed oplet. Het nieuwste kinder klompenpad is te vinden in Hoevelaken. Boek je vakantiehuisje vlakbij via hoiveluwe.nl klik hier.

Speurtocht bij de Lunterse boer

Op 7 en 8 januari is er een speurtocht voor de kinderen bij de Lunterse boer in Lunteren! De speurtocht is mogelijk tussen 11.30 – 17.00 uur. U kunt samen met het gezin of vriendjes/vriendinnetjes alle kabouteropdrachten maken. Hoi Veluwe verhuurt ook grotere vakantiehuizen in Lunteren, klik hier!

Kinderboerderij De Vosheuvel

Voor jong en oud is de toegang tot de Stadsboerderij gratis!  Je ziet er verschillende dieren zoals poney’s, koeien, schapen, geiten,kippen en ga zo maar door! Een leuk uitje voor elk kind dat van dieren houdt. Kijk voor onze last minute deals hier en boek uw vakantiehuisje, er is genoeg te doen op de Veluwe!