Ontdek de Veluwe op de fiets!

De Veluwe is de uitvalsbasis van Nederland. Wilt u in zo’n kort mogelijk tijd, zoveel mogelijk zien van de Veluwe? Dan is een fietsroute misschien wel wat voor u! De Veluwe ligt bomvol met fietsroutes door de prachtige bossen en over de heide. U kunt op plekken komen waar de auto niet mag komen en waar u volop kunt genieten van rust, vrede en prachtig uitzicht.

Nog sneller de Veluwe over

Dat fietsen sneller is dan wandelen wisten we al, maar dat u dubbel kunt genieten van de Veluwe is wel een leuk iets. De Veluwe heeft fietsroutes die geschikt zijn voor normale fietsen en elektrische fietsen. Kies voor een elektrische fiets en zie nog meer in een korte tijd van de Veluwe! Maak ondertussen mooie foto’s om later weer eens terug te gaan naar dat moment. Ik ga in deze blog graag verder in op mooie fietsroutes met de e-bike. Ontdek loof- naald- en gemengde bossen, over natte en droge heidevelden en stuifzandlandschappen op de leukst manier!

Bereik bezienswaardiheden op de Veluwe 

Fiets met een gemiddelde snelheid van 25 km/u over de Veluwe en ontdek in 1 dag heel veel bezienswaardigheden op de Veluwe! U kunt de meest mooie fietsroutes kiezen die u start vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe! Als u bijvoorbeeld start vanuit uw vakantiehuisje in Ermelo dan kunt u hele mooie routes langs fietsen richting Harderwijk, Elburg en misschien wel putten! Ondertussen ijsjes eten bij de lekkerste ijskraampjes van de Veluwe en eet u in de beste restaurants! Op de Veluwe zijn er veel restaurants die met goud bekroond zijn. Iedereen zou er een keer gegeten moeten hebben! Nu is het mooie dus, dat u door middel van de elektrische fiets vroeg kunt vertrekken, lekker kunt brunchen ergens op de Veluwe, in de middag ijsjes eet en rond het avondeten afsluit in een overheerlijk restaurant! Kiest u voor Italiaans? Of bent u meer van de Chinees? De Veluwe is rijk aan soorten gerechten van allerlei landen en culturen! U ontdekt veel meer dan u van te voren zou denken.

Fietsroutes voor de Veluwe zoeken

Een goede fietsroute in elkaar zetten is behoorlijk lastig en al helemaal als u geen kennis heeft van de Veluwe! Ontdek de mooiste in de zomervakantie de mooiste plekken van de Veluwe. Als u niet weet waar bezienswaardigheden op de Veluwe zijn en de beste restaurants zijn, dan is het prettig als iemand u helpt. Nou goed nieuws: de Veluwe staat ook nog eens vol met enthousiaste fietsenwinkels die zich super graag inzetten als fietsverhuurder en fanatiekelingen in het maken van goede fietsroutes. Er staat altijd iemand klaar voor u! Zien wij u binnenkort op de fiets? We wensen u alvast heel veel plezier.