Paardrijden op de Veluwe

De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuur en het uitgebreide wandel- en fietsroutenetwerk. Veel minder bekend is dat je ook per paard in dit mooie gebied prachtige tochten kan maken. De Veluwe heeft maar liefst 500 kilometer aan ruiterpaden, waardoor het gebied zeer geschikt is om paardrijtochten te maken van één of meerdere dagen. Ga er met paard op uit en ontdek de schoonheid van de Veluwe!

Paardenvakantie op de Veluwe

Wie gaat paardrijden op de Veluwe kan met behulp van het ruiternetwerk zelf de mooiste routes samenstellen, maar kan ook de keuze maken uit kant-en-klare paardijroute. Kies bijvoorbeeld voor de route, rondje Ermelosche heide. Deze route van 25 kilometer brengt u zowel door de bossen als door de heidegebieden. Wilt u meerdere dagen achtereen paardrijden in de Veluwe, ga dan Veluwe Trail volgen. Deze ruiterroute is 360 kilometer en brengt u langs de mooiste punten van de Veluwe. De route is opgesplitst in negen routes, zodat u er prima negen dagen over kunt doen.

Vakantiehuisje met Paard huren

Wanneer u wilt gaan paardrijden op de Veluwe dan is het huren van een vakantiehuisje op de Veluwe een echte aanrader. Wij bieden ook vakantiehuisjes aan waar uw paard welkom is. Daarnaast kan u ook bij verschillende stallen op de Veluwe een paard huren. Bent u geinteresseerd in een vakantiehuisje Veluwe met paard? Kijk dan eens naar ons aanbod vakantiehuisjes op de Veluwe.