Paardrijden over het mooiste natuurgebied van Nederland

Liefhebbers van dier en natuur zijn helemaal thuis op de Veluwe. Prachtige landschappen die u kunt verkennen met een paard. Niet alleen u, maar ook uw paard geniet van de mooie natuur. Samen de Veluwe ontdekken is leuk!

Park Hoge Veluwe

Over de hele Veluwe zijn er speciale routes op te paardrijden. Zo is Park Hoge Veluwe een goede aanrader om met uw paard te ontdekken! Het Park heeft een ongeveer 45 kilometer lang ruiterpadenstelsel met 13 knooppunten. U kunt bijvoorbeeld beginnen vanuit Otterlo, Hoenderloo of Schaarsbergen. Dit is perfect te combineren met een vakantiehuisje in Otterlo. Spot tijdens uw tocht wilde dieren zoals een edelhert, wildzwijn, moeflon of een ree.

Paarden huren op de Veluwe

Indien u zelf geen paard heeft kunt u op veel plekken voor een gezellige middag een paard huren. Uiteraard moet iedereen goed met het dier omgaan! Het paard geniet ook van de mooie omgevingen en brengt u met alle liefde over de Veluwe. Ontdek samen met een ervaren ruiter de mooiste plekken om met een paard te bewandelen! De Veluwe is enorm populair voor ruiters en daarom zijn er ook veel maneges verdeeld over geheel Veluwe. 

Niet alleen te paard op de Veluwe

Voor de kinderen onder ons is een paard veel te groot en met z'n tweeën op een paard zitten is ook niet het meest comfortabele idee.  Op de Veluwe zijn er ook heel veel pony’s waar kinderen met veel plezier op kunnen zitten. De pony’s wandelen met veel plezier over mooie paden onderweg naar een leuke activiteiten op de Veluwe! Kies voor een middag midden in de natuur samen met mooie dieren! Wanneer kiest u voor dier en natuur?