Pakjesavond op de Veluwe

Sinterklaas met de familie op de Veluwe

Hij kondigt zijn komst al in september aan tegenwoordig. Bent u al aangestoken door zijn enthousiasme? We laten de discussie die hij met zich meebrengt even achterwege! Juist ja, ik heb het over Sinterklaas en zijn pieten! Het gezellige feest waar iedereen hoort te krijgen wat je verdient, dat was toch de strekking? Wat een gezelligheid, de hele familie bij elkaar met de surprises in de hal en de zak in de huiskamer. Wil je de rompslomp liever niet thuis? Wonen jullie allemaal ver van elkaar? Dan boek je toch hier je huisje? Kom Sinterklaasavond vieren op de Veluwe!

Vakantiehuisje op de Veluwe

De traditie wil dat we elkaar op 5 december uit naam van de Goedheiligman cadeautjes kopen. Nog ruim de tijd om je inkopen te doen dus. Boek een vakantiehuisje in Beekbergen en ga uitgebreid shoppen in het grote winkelcentrum van Apeldoorn. De winkels in het centrum van Apeldoorn zijn op donderdagavond ook open.

Ziet u tegen de drukte op, deze december- feestmaand? Ook dan is de Veluwe uw oplossing. Rust en de schoonheid van het bos helpen u de feestmaand feilloos door te komen! Hulp nodig bij het boeken? Bel of mail ons!