Sinterklaas op de Veluwe

5 december komt er weer aan. Heeft u nog inspiratie wat betreft sinterklaascadeaus? Wilt u graag een keer echt uitpakken? Verras dan dit jaar uw partner met een uniek sinterklaascadeau! Boek een vakantiehuis op de Veluwe tijdens sinterklaas. En wie weet komt de sint langs op zijn paard met een paar pieten. Lijkt u dat wat? Wacht dan niet en boek een vakantiehuis op de Veluwe.

Sinterklaas in Hattem

Sinterklaas komt dit jaar aan op de Veluwe, In Hattem wel te verstaan! Honderden kinderen zullen daar de sint en zijn pieten in de haven opwachten om er weer een onvergetelijke tijd van te maken. Sinterklaas zal volgende week zaterdag omstreeks 13:30 aankomen in de haven van Hattem. Sinterklaas en de pieten zullen de stad een klein beetje gaan verkennen. De kinderen zullen de kans krijgen om met sinterklaas op de foto te gaan en hem en handje te geven. Er zullen nog vele andere activiteiten te doen zijn voor de kinderen. Op de markt zijn er verschillende activiteiten voor kinderen waaronder jute zak lopen, stoelendans, cadeautjes in de schoorsteengooien en nog veel meer.

Vakantiehuisje Veluwe met sinterklaas

Wilt u er even lekker tussen uit met sinterklaas? Dan hebben wij de leukste vakantiehuisjes op de Veluwe voor u in ons aanbod! Als u bij ons een huisje aan het water boekt kunt u tegen die tijd misschien wel schaatsen! Of gaat u liever voor een karakteristiek huisje met een openhaard? Zodat u lekker knus voor de openhaard pakjes kunt uitpakken op pakjesavond. Boek een vakantiehuisje in Epe in de buurt van Hattem zodat u de optocht kunt zien en sinterklaas dit jaar midden in de natuur kunt vieren