Storm raast over de Veluwe

 

Afgelopen zondag zullen er maar weinig mensen de Veluwe verkent hebben. Storm Ciara raasde over ons land. Ja, onze stormen krijgen ook al namen. Dat duidt wel aan hoe serieus het is. Komende dagen wordt storm Dennis verwacht, dus ook dan wordt het binnen blijven.

De stormen richten grote ravage aan. Ook het bos heeft er onder te lijden. Bomen vallen om, takken breken af, dieren zoeken naar schuilplaatsen.
Gisteren ben ik eens een kijkje gaan nemen in het bos. Wat ziet het er anders uit! De paden moeilijk begaanbaar, overal liggen wel afgebroken takken en veel modder.

En toch heeft het ook iets spookachtigs. Het is zelfs een beetje avontuurlijk. Zelfs dan, tussen al die ‘rommel’ schijnt de schoonheid van het bos er dwars doorheen.
Wil je toch liever op ‘safe’ spelen? Dan kun je beter een wandeling maken over de hei. De heide bestaat vooral uit dwergstruiken, daar zal niet snel iets naar beneden komen!
We hebben fantastische vakantiehuisjes vlakbij de hei, denk aan de Ermelosche Heide bijvoorbeeld waar u uren kunt wandelen. Voor de mooiste huisjes kijkt u hier. Onze vakantiehuisjes bieden alles wat u nodig heeft voor een heerlijke, uitgeruste vakantie. Extra luxe met een jacuzzi erbij? Geen probleem, de keuze is reuze!!

Ga snel naar onze site en boek uw vakantiehuisje. Want weer of geen weer, iedereen verdient een vakantie!