Top 3 activiteiten op de Veluwe

Dat de Veluwe het meest geliefde natuurgebied is van Nederland wisten de meewste mensen al, maar wist u al dat er naast mooie natuur ook hele leuke andere dingen te beleven zijn? 

Een dagje met de kinderen

Een dagje Veluwe is enorm leuk en geschikt voor iedereen. Als u kiest voor een dagje met uw kinderen of kleinkinderen zijn er ook heel veel leuke activiteiten te beleven. De Julianatoren is een gezellig kinder atractiepark in Apeldoorn. Hier kunt u gemakkelijk en snel komen vanuit uw vakantiehuisje in Emst of Beekbergen. U heeft een top vakantie met uw (klein) kinderen als u kiest voor Julianatoren! U kunt nu niet alleen uw vakantiehuisje in Emst of Beekbergen bij ons huren, maar u kunt nu ook alvast bij ons uw Julianatoren tickets reserveren.

Veluwse kunstenaren

De Veluwe zit vol met zeer talentvolle kunstenaren en fotograven. Zo zijn er meerdere musea die u tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje kunt bezoeken. Een goede aanrader is dan bijvoorbeeld het zandsculpturenfestijn in Garderen. Een bezoekje aan het zandsculpturenfestijn kunt u gemakkelijk en snel doen vanuit uw vakantiehuisje in Garderen. 

Het karakter van de Veluwe

Het belangrijkste waar u waarschijnlijk voor komt is de natuur, rust en vrede op de Veluwe. De hele Veluwe staat vol met prachtige natuur en wilde dieren. U kunt de wilde dieren het beste spotten op het Park de Hoge Veluwe. Dit park ligt gelegen naast Arnhem en is makkelijk en snel te bereiken vanuit uw vakantiehuisje in Otterlo. U kunt veel wilde dieren spotten! Spot bijvoorbeeld vossen, edelherten, reeën, wilde zwijnen en boommarters. Uw perfecte vakantie begint op de Veluwe.