Unieke uitjes op de Veluwe! – Deel 2

Twee weken geleden heeft u kunnen ontdekken welke activiteiten u gedaan moet hebben tijdens uw verblijf op de Veluwe. Maar als u dacht dat deze uitjes de enige op de Veluwe zijn, dan heeft u het mis. U kunt namelijk nog veel meer ontdekken!

Klimbossen op de Veluwe

Op de Veluwe kunt u een bezoek brengen aan meerdere unieke klimbossen. Het is een echt avontuur voor jong en oud, iedereen kan van deze activiteit genieten. In Garderen kunt u het grootste en hoogste klimbos vinden. Er kan geklommen worden op allerlei verschillende hoogten, wat een bezoek aan het klimbos tot een uniek uitje maakt voor ieder familielid.

Maisdoolhof, Voorthuizen

Bent u op zoek naar een kleinschalig uitje voor uw kind(eren)? Dan is het maisdoolhof, gelegen in Voorthuizen, perfect voor u. Zodra de mais hoog genoeg is, wordt de speeltuin en het doolhof geopend tot de eerstvolgende oogst. Dit maakt deze activiteit tot een geweldige ervaring voor u kind(eren)! U kunt het uitje ook goed combineren met bijvoorbeeld het klimbos in Garderen.

Openluchtmuseum, Arnhem

Met een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een dag plezier u gegarandeerd. Het museum is de enige plek in Nederland waar u door verschillende tijden in de geschiedenis kunt reizen. En dat wel met een unieke oude tram. Het Openluchtmuseum is een uniek dagje uit voor alle leeftijden.

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Met een rit in een eeuwenoude prachtige stoomtrein waant u zich ook direct terug in de tijd. Midden op de Veluwe kunt u ervaren hoe het reizen met de trein vroeger ging. De stoomtrein rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en doet onderweg verschillende plaatsen aan, waaronder Beekbergen. Een rit in dit prachtige ‘rijdende spoorwegmuseum’ is een garantie voor een dag die u niet snel zult vergeten.

Minigolf Terra Nova, Putten

Daagt u uw familie of vrienden uit voor een potje minigolf? Dit kan in Putten op een professionele minigolf baan van Terra Nova. Deze simpele maar zeer leuke activiteit brengt wie weet wel weer het fanatisme in u naar boven. Wanneer gaat u minigolfen met vrienden of familie?

Burg Bieren, Ermelo

Voor de bierliefhebbers onder de lezers moet u deze activiteit zeker niet overslaan tijdens uw vakantie op de Veluwe. Bij Burg Bieren vindt u ruim 2500 verschillende soorten bieren vanuit de hele wereld. Allereerst krijgt u een uitgebreide rondleiding. Hier komt u alles te weten over onder andere lokale Veluwse biertjes en sluit u de rondleiding af in het biercafé. Een betere afsluiting bestaat toch niet?

Ontdek deze activiteiten in een vakantiehuisje

Deze unieke activiteiten kunt u perfect combineren met een verblijf in een vakantiehuisje op de Veluwe. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van vakantiehuisjes aan in elke regio op de Veluwe. Als u een vakantiehuisje op de Veluwe huurt verblijft u niet alleen midden tussen al het prachtige groen, u bent ook nog eens heerlijk dichtbij deze unieke uitjes!

Bent u benieuwd naar meer uitjes op de Veluwe? In deel 1 vindt u meer unieke activiteiten op de Veluwe die u gezien of gedaan moet hebben!

Bron: www.veluwespecialist.nl