Uw (fiets) vakantie op de Veluwe

Uw (fiets) vakantie op de Veluwe


Ja, het is waar. De Veluwe is echt één van de mooiste plekken die ons land rijk is. Dit enorme beschermde natuurgebied biedt zoveel mogelijkheden voor een unieke vakantie. Of je nu het liefs alleen, met z'n tweeën, met vrienden van het hele gezin komt .. er is voor iedereen een plek op de Veluwe.


Wel eens nagedacht over een fiets vakantie? De Veluwe leent zich hier perfect voor. Ga met je fiets langs onze verschillende vakantiehuisjes en ontdek! Begin met de knusse Hanze-steden Harderwijk en Elburg. Hiertussen fietst u door een bijzonder open landschap, dat langzaam afhelt van de Veluwe naar de vroegere Zuiderzee. U komt langs landgoederen en de Veluwerand. U dringt diep de Veluwe in: bos, heide en een spectaculaire zandverstuiving. Op de Veluwe ziet u het allemaal!
Kijkt u hier voor mooie vakantiehuisjes dichtbij Harderwijk en Elburg. Of bekijk onze fietsroutes in blog 'De mooiste fietsroutes en culinair eten op de Veluwe'.


Mag het van u een tandje wilder? Ook de mountainbike is op zijn plaats op de Veluwe. De hoogteverschillen zijn bij uitstek de plek om te mountainbiken. Spanning en avontuur genoeg. Een foute die speciaal voor de mountainbikers onder ons is uitgestippeld ligt in het Nationaal Park Veluwezoon. De route is ca. 48 km lang met veel klimafstanden kort achter elkaar. Uitdaging genoeg! '

Hulp nodig met boeken? Neem gerust contact met ons op, wij staan ​​u graag te woord!