Uw herfstvakantie op zijn leukst

Is het voor u ook al weer zo’n lange tijd geleden dat u op de Veluwe bent geweest? Of bent u überhaupt nog nooit op de Veluwe geweest? Dan is het hoog tijd dat u deze herfstvakantie naar de Veluwe komt! De Veluwe speelt goed in op de herfstvakantie, er zijn vele activiteiten die u kunt doen met uw partner of gezin. Het is nog een beetje afwachten wat het weer gaat doen de aankomende herfstvakantie, maar natuurlijk hopen we allemaal op een zonnige vakantie. Je kan immers het meest genieten van uw vakantiehuisje op de Veluwe als de zon schijnt.

Met paard en wagen over de Veluwe

De Veluwe is het mooiste gebied van Nederland om te paard te verkennen. Er is voor ruim 500 kilometer aan ruiterpaden te vinden op de Veluwe. Ook voor de mensen die zelf niet kunnen paardrijden is er een mogelijkheid om de Veluwe per paard te ontdekken. Huifkarcentrum Wouter Hazeleger biedt huifkartochten aan. Stap in en geniet van de rust, ruimte en de mooie natuur rond Otterlo. Tijdens de rit ziet u de mooiste plekken van Otterlo waar wilde paarden en Spaanse koeien rondlopen. Iets wat u echt gezien moet hebben!

Wat is nou iets typisch voor de herfst?

In de herfst worden de dagen korter, verkleuren de bladeren van de bomen en vallen ze van de bomen af. Het weer is misschien wel het meest wisselvallig van alle seizoenen. De ene dag schijnt de zon een beetje terwijl het op andere dagen met bakken uit de hemel komt. Wat nou echt typisch is voor de herfst zijn de heerlijke herfstgroentes. Je ziet die nu al overal, maar in zijn bijzonder op de Veluwe! Ontdek de lekkerste restaurants op de Veluwe!