Vakantie in een andere dimensie

Kijk naar wat je hebt!

Vakantietijd, wat heeft dat woord toch een andere dimensie gekregen zo langzamerhand. Velen hadden uitgekeken naar een prachtige vakantie die toch opeens in het water viel. De grote reizigers onder ons zullen voorlopig het vliegtuig uit hun hoofd moeten zetten. Geen andere culturen meer. Geen intensieve hikes door de bergen, geen culinaire verrassingen in vreemde supermarkten en ga zo maar door.

Kijk naar wat je hebt!

Maar wat telt het vaak om te kijken naar wat we wel hebben! Juist, de Veluwe! De Veluwe, die prachtige bosrijke, waterrijke, dierrijke streek van Nederland. De Veluwe compenseert! De Veluwe brengt uitkomst! De Veluwe laat u weer dromen! Op onze site hebben we voor ieder wat wils. Kindvriendelijke huisjes, chalets op leuke kleinschalige parken, blokhutten middenin het bos.
Er is luxe, er is eenvoud, er is voor ieder wat wils.

Klompenpaden over de Veluwe

Wist u dat er overal op de Veluwe klompenpaden te volgen zijn? Nee, op de paden is het niet verplicht om uw klompen aan de voeten te schuiven. Wel is het handig om gebruik te maken van een paar stevige wandelschoenen. Maar wat is het leuk om zo’n pad te lopen. Ook met kinderen is het vaak spannend wie de eerste wegwijzer weer weet te ontdekken. En pas op dat u niet verdwaald, want het is wel opletten! Er zijn zo’n ca. 120 klompenpaden op de Veluwe. De kortste is rond de 4,5 km en de langste komt uit op ca. 17 tot 27 km.

Let op: helaas in coronatijd zijn sommige delen om veiligheidsredenen afgesloten. Kijk hiervoor op: https://klompenpaden.nl/klompenpad/

Huur hier uw vakantiehuisje

Rondom Putten starten er verschillende paden. Kijk hier voor ons aanbod vakantiehuisje in Putten.
Ook rondom Apeldoorn, in Beekbergen bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor de vakantiehuisje in Beekbergen. Het pittoreske dorpje Emst en het bosrijke Epe mogen zeker niet ontbreken in deze opsomming. Kijk hier voor de leukste vakantiehuisjes in Emst. In Epe hebben we vooral prachtige chalets en bungalows super aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen en senioren. Klik hier voor het aanbod!

Voor meer aanbod ga naar www.hoiveluwe.nl, want iedereen verdient een vakantie!