Vakantiebeurs en de Veluwe

Zoals zoveel dingen niet doorgaan, gaat ook ons jaarlijkse uitje naar de vakantiebeurs deze maand niet door. Op dit moment is de beurs gepland voor 8 tot 11 april, maar het is nog maar de vraag of het evenement wel door kan gaan.
Wat is het leuk om langs al die verschillende stands te gaan, informatie in te winnen en te dromen over je aankomende reisbestemming(en). Op talloze manieren kun je je laten inspireren over avontuurlijke bestemmingen, raadselachtige oorden of juist de onbekende mooie plekken in eigen land.

Voorlopig ziet het er naar uit dat een vakantie in eigen land de toon is voor de aankomende vakanties in 2021.Niet getreurd, want we hebben echt parels om te ontdekken in Nederland. En ja, natuurlijk hebben we het dan over de mooiste parel, de Veluwe! Overwegend bebost, niet te vergelijken met andere plekken in ons land. Wist u dat de Veluwe een voormalig kwartier is geweest van het hertogdom Gelre? Niet alleen de middeleeuwse steden op de Veluwe doen er aan terug denken, maar ook de vele kastelen die de Veluwe rijk is.

Komt u de Veluwe verkennen dit jaar? Boek dan uw vakantiehuisje via www.hoiveluwe.nl of klik hier. Komt u met uw gezin en bent u op zoek naar kindvriendelijke parken? Klik dan hier.
Honden zijn veelal welkom in onze huisjes. Een breed overzicht van vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan vindt u hier.

Wacht niet te lang, maar boek nu uw vakantie op hoiveluwe.nl, want iedereen verdient een vakantie!