Vakantiehuisje Review

Beekbergen op de Veluwe

Waar ben je?

We zijn in Nederland, de provincie Gelderland. De meest bosrijke streek van Nederland genaamd: de Veluwe. Op de Veluwe (zoals we dat hier zeggen) ligt het mooie plaatsje Beekbergen. Hoewel het er nu rust, ruimte en groen ademt was dat vroeger wel een heel ander verhaal. Ooit blies de wind een penetrante geur van gloeiende ijzerovens over Beekbergen heen en werd vaak het gefluit van de stoomtreinen in de wijde omtrek gehoord. Maar dat is nu verleden tijd. Beekbergen is nu de plaats voor fervente wandelaars, sportieve fietsers en natuurliefhebbers.

Hoe ziet het vakantiehuisje eruit?

Op een rustig park vindt u dit gezellige vakantiehuisje voor maximaal 4 personen. Met uizicht op het bos weet je echt dat je weg bent! De inrichting doet knus aan en met de lichtinval komt ook de natuur binnen! Wat zo fijn is, er is zoveel aanwezig in het huisje. Ja, een koffer moet je wel bij je hebben, maar de voorraad is meer aangevuld dan je normaal aantreft. Koffie, thee, spelletjes, kruiden etc. In de zomer is het extra genieten van de tuin en de kwetterende vogels om je heen. Helemaal compleet wordt het gemaakt door de vuurkorf en de barbecue. Zelfs fietsen zijn gratis te gebruiken!

Wat is er te doen?

Het park is centraal gelegen; u rijdt binnen 20 (auto)minuten naar o.a. pretpark Julianatoren, Burgers Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum, dierenpark de Apenheul, Paleis het Loo en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Wanneer u een liefhebber bent van moderne kunst kan een bezoekje aan het bekende Kröller-Müller Museum niet ontbreken. Een stevige boswandeling kunt u lopend vanaf het park maken of na een kort stukje met de auto/fiets in bijvoorbeeld het Deelerwoud, Veluwezoom of de Posbank.


Hoe kom ik daar?

Woont u over de grens en komt u met het vliegtuig, kijk dan eens op parkeren Rotterdam Airport. Vanuit Rotterdam Airport rijdt u in een 1.15 min. naar de Veluwe. Vanuit Amsterdam via de A1 in een klein uurtje.
Voor de mooiste vakantiehuisjes op de Veluwe klikt u hier! Wilt u het huisje huren waar dit blog over gaat? Wees er dan snel bij en boek hier!