Verken de Veluwe in de winter

De Veluwe is in elk seizoen mooi. Elk seizoen heeft iets unieks. En elk seizoen heeft zijn eigen kenmerken. De winter komt er over goed een maand weer aan. De Veluwe in de winter is echt een aanrader! De Veluwe is op z’n mooist met een laagje sneeuw. Sneeuw brengt een fijne sfeer met zich mee. Huur een vakantiehuis op de Veluwe in de winter en wie weet wordt u midden in de natuur wakker met een pak sneeuw om u heen.

Winterse activiteiten op de Veluwe 

De Veluwe is niet alleen vol activiteiten en bezienswaardigheden in de zomermaanden, ook in de wintermaanden is er hartstikke veel te doen op de Veluwe. Zowel binnen als buiten in de natuur. Blijft u graag binnen of trotseert u liever de kou? We hopen natuurlijk allemaal dat het weer goed gaat vriezen aankomende winter zodat we onze schaatsen uit de kast kunnen halen en het ijs op kunnen.

Al wandelend de winter door op de Veluwe 

Wandelen is misschien wel de activiteit die het meest gedaan wordt op de Veluwe. Niet alleen kunt u prachtige natuurwandelingen op de Veluwe in de zomer maken, ook in de winter stelt de Veluwe zich beschikbaar. Er zijn vele verschillende paden die u kunt bewandelen op de Veluwe. Op het Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn er al verschillende routes voor u uitgestippeld die u alleen nog hoeft te bewandelen. Of u kiest ervoor om zelf op pad te gaan en uw eigen wegen te kiezen. Op de Hoge Veluwe kunt u allerlei wilde dieren tegen komen tijdens uw wandelingen. Wanneer bent u er voor het laatst op uit geweest op de Veluwe? heeft u nog wilde dieren gezien? Huur een vakantiehuisje met de kerst en beleef het de aankomende winter zelf.