Vier het voorjaar op de Veluwe

Het voorjaar is weer in aantocht! De dagen worden weer langer en het kwik stijgt weer naar aangenamere temperaturen. Een perfect moment om er op uit te trekken naar de Veluwe!

Wilt u erbij zijn als alles op de Veluwe weer tot bloei komt? Bekijk dan deze vijf vakantiehuisjes op de Veluwe die perfect zijn voor in het voorjaar.

1. Sfeervol chalet in Putten nabij de Puttense heide

Als u zin heeft om er even lekker tussenuit te gaan naar een prachtige maar rustgevende plek, dan is dit vakantiehuis in Putten een echte aanrader. Vlakbij de vakantiewoning vindt u de Puttense heide, waar u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast ligt zwembad Bosbad Putten om de hoek en kunt u naast het centrum van Putten andere gezellige dorpen in de omgeving bezoeken.

2. Rustig gelegen vakantiehuisje in Beekbergen

Tussen de gezellige steden Apeldoorn en Arnhem vindt u een prachtig modern vakantiehuis, gelegen in Beekbergen. Met uitstapjes als Beekse Bergen of de VSM om de hoek is het vakantiehuis een echte aanrader.

3. Luxe vakantiehuis in Lunteren met sauna en whirlpool

Wilt u luxe ervaren tijdens uw vakantie op de Veluwe? Dan kunt u niet om deze vakantiewoning heen. In deze luxe villa geniet u niet alleen van de omgeving en het recreatiepark, maar ook van de heerlijke wellnessapparatuur in huis.

4. Bungalow in Hulshorst met veranda

Als u optimaal wilt genieten van de Veluwe, is dit Finse vakantiehuis een echte aanrader om te boeken. De woning is uitgerust met een tuin en een terras. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast heeft u de leuke nabije uitstapjes voor het uitkiezen.

5. Vakantiehuis in Elburg aan het Veluwemeer

In het luxe vakantiehuis in Elburg kunt u niet alleen van de Veluwe genieten, maar ook van het prachtige Veluwemeer. Bij een verblijf in deze vakantiewoning kunt u een prachtige wandel- of fietstocht maken over de Veluwe. Daarnaast liggen steden als Zwolle en Harderwijk op fietsafstand en kunt u ook een prachtige boottocht maken over het Veluwemeer!

De voordelen van een vakantiehuisje in het voorjaar

Een vakantiehuisje op de Veluwe huren in het voorjaar biedt u niet alleen een prachtige omgeving, het is ook nog eens goedkoper dan het hoogseizoen. Daarnaast is de kans op mooi weer heel groot! Zien wij u dit voorjaar op de Veluwe?