Viert u pakjesavond dit jaar op de Veluwe?

Heeft u al plannen om pakjesavond te vieren dit jaar? Gaat u dit gezellig bij vrienden of familie doen? Hoezo doet u dit niet op de Veluwe dit jaar? Pak dit jaar eens echt uit op pakjesavond huur een vakantiehuisje op de Veluwe met sinterklaas en vier deze prachtige feestdagen midden in de natuur.

Wat kunt u doen met sinterklaas op de Veluwe

Er zijn in het sinterklaas weekend weer allerlei leuke evenementen te bezoeken op de de Veluwe, In deze blog zullen er twee worden uitgelicht waarna ook ons aanbod zal worden uitgelicht aan u.

Zaterdag 8 december kunt u meedoen aan de wijnwandeling. Dit is een leuke stadwandeling waarbij het gaat om gezelligheid, mooie locaties en het proeven van lekkere wijnen. De wijnwandeling vindt plaats in Apeldoorn en ondertussen leidt de route langs leuke bezienswaardigheden waar lekkere wijnen op u staan te wachten.

Kerstbomen zagen op de Hoge Veluwe in het weekend van 8-9 en 15-16 december  In deze twee weekenden kunt u uw eigen kerstboom zagen op het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het is onderhand al een echte traditie geworden. Het is niet alleen een leuk familie-uitje ook helpt u hiermee de natuur in het park. De dennenbomen groeien namelijk op open stuifzandgebieden en als de bomen hier niet verwijderd worden zal dit landschap dichtgroeien en verdwijnen.

Loopt u al warm om sinterklaas op de Veluwe te vieren?

U bent zeker niet de enige! We hebben nog een beperkt aanbod last minute vakantiehuisjes voor met de sinterklaasdagen, vier deze feestdagen op de Veluwe en maak er wat moois van met uw gezin. Huur een leuk vakantiehuisje op de Veluwe beleef de Veluwe zelf tijdens deze prachtige feestdagen.