Winterse temperaturen op de Veluwe

De temperaturen dalen nog steeds fors! Het heeft vannacht weer gevroren namelijk. U heeft dat zelf vanochtend misschien wel kunnen merken door de snijdende wind die u tegemoet gaat op het moment dat u de deur uitloopt. Waarschijnlijk heeft u vanmorgen ook al uw ruiten moeten krabben en zal u dat de komende tijd nog wel even moeten blijven doen! Als dit aanblijft houden kunnen we misschien over een paar weken wel schaatsen. En wie weet worden we op een ochtend wel wakker met een pak sneeuw!

Wat te doen op de Veluwe in de winter?

Er is hartstikke veel te doen op de Veluwe in de winter. Zoekt u graag de natuur op en trotseert u graag de kou? of blijft u liever binnen met een kop warme chocolademelk en kijkt u graag een leuke kerstfilm terwijl u lekker warm op de bank zit? Ook dat kan op de Veluwe! Echter als u toch wel graag naar buiten gaat en de kou opzoekt kunt u er ook altijd voor kiezen om een winterwandeling op het Nationaal park de Hoge Veluwe te maken, wie weet komt u nog een paar wilde dieren tegen!

Last minute vakantiehuisjes met kerst

Bent u last minute nog opzoek naar een leuk vakantiehuisje op de Veluwe voor met de kerstdagen? U bent zeker niet de enige met dit idee! Wij hebben nog een aantal leuke vakantiehuisjes op de Veluwe met de kerst. Kijkt u er al naar uit om tijdens de kerstdagen op de Veluwe te zitten? Twijfel dan niet langer bekijk ons aanbod vakantiehuisjes op de Veluwe met de kerstdagen en vier kerst dit jaar in het mooiste natuurgebied van Nederland.