Zomeravondbraderie in Ermelo!

In Ermelo wordt ieder jaar een groot braderie georganiseerd! Dit is een van de grootste braderieën van de Veluwe! Deze beschikt over ruim 190 verschillende kramen. De braderie loopt vanaf de Immanuelle kerk tot het VVV-kantoor in Ermelo. Van cosmetica en parfum tot kleding voor jong en oud! Breidt uw garderobe dit jaar weer flink uit! Of kies voor heerlijke lekkernijen om te eten en te drinken! U kunt natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid langskomen en op diverse leuke terrassen genieten van een lekkere bak koffie of thee!

Naar de zomeravondbraderie

De eerste avondbraderie vindt plaatst op 17 juli gevolgde door 24 en 31 juli. Ook zijn er in augustus nog 3 braderieën op 7, 14 en 21 augustus. Voor de meesten dus wel een geschikt moment! Het belooft weer een enorm gezellig evenement te worden met de meest uiteenlopende producten! Tijdens uw bezoek aan de braderie kunt u ook goed genieten van leuke muziek!

Mee doen met de braderie

Wilt u zelf ook mee doen aan de braderie? Wilt u bijvoorbeeld uw eigen kraam plaatsen of langskomen met een kleedje? Dat kan! U kunt voor € 55,- per kraam incl. btw of € 35,- per standplaats van 4 meter mee doen met het verkopen van leuke en lekkere producten! Voor hobbyisten, stichtingen en verengingen zijn er speciale prijzen beschikbaar! Voor meer informatie kunt u terecht bij het VVV-kantoor in Ermelo of stuur een mail naar braderie@vvvermelo.nl

Bezoek Ermelo vanuit uw vakantiehuisje

In Ermelo zijn er heel veel mooie vakantiehuisjes en chalets beschikbaar! U kunt de braderie supersnel bereiken vanuit verschillende huisjes. De braderie begint om 18:00 dus u kunt dit perfect combineren met een gezellige middag op mooie plekken van de Veluwe en daarna door naar de braderie. Er zijn ook heerlijke restaurants in Ermelo, dus u kunt van tevoren nog even gaan dineren en daarna wandelen door de straten van Ermelo! Wilt u meer weten? Bel ons gerust of neem contact op met het VVV-kantoor in Ermelo.