Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Bungalowpark Kastelenhof Ermelo

Op Bungalowpark Kastelenhof in Ermelo, geniet u in een mooie vrijstaande bungalow, gelegen in het groen, van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Doordat het park autovrij is kunnen kinderen heerlijk veilig spelen en kunt u op en top genieten van de natuur en de rust die de Veluwe en Bungalowpark Kastelenhof u bieden. Het park beschikt over twintig verschillende bungalows, waardoor er altijd een bungalow is dat aan al u wensen voldoet. Alle bungalows zijn voorzien van vele gemakken en hebben de beschikking over wifi en ook het park biedt vele faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen, zoals de broodjesservice en het spetterpark.

De perfecte omgeving voor uitstapjes en wandeltochten

De ligging van het park is ideaal, wanneer u de omgeving wandelend of fietsend wil verkennen. De Veluwe heeft een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk, waardoor u eenvoudig de mooiste routes zelf kunt uitstippelen. Ook bij Kastelenhof zijn wandel- en fietsknooppunten, waardoor u gelijk van het park kunt beginnen met uw route. Liever leuke uitstapjes maken in de omgeving, ook dan is het park de perfecte uitvalsbasis. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Klimbos Ermelo, het Dolfinarium in Harderwijk, Julianatoren in Apeldoorn, Dierenpark Amersfoort en het Openlucht museum in Arnhem. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes. Bij de receptie van het park, kunt u altijd terecht voor een folder of advies, wanneer u opzoek bent naar een leuke bestemming.

Een vakantiehuisje op het bungalowpark Kastelenhof huren

Ook wanneer uw samen met uw hond wilt genieten van een fijne vakantie op de Veluwe, dan bent u bij Bungalowpark Kastelenhof van harte welkom. Het losloopgebied naast het park, zorgt ervoor dat ook uw hond geniet van een heerlijke vakantie. Bekijk hieronder de vakantiehuisjes op bungalowpark Kastelenhof en boek direct uw ideale verblijfplaats. Bekijk ook eens al onze vakantiehuisjes op de Veluwe

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?