Privacyverklaring Hoi Recreatie

Hoi Recreatie B.V. (Kamer van Koophandel: 64755851), verder aangeduid als ‘’Hoi Recreatie’’, verwerkt persoonsgegevens via de Websites: www. hoiveluwe.nl (‘’Website").
Wij achten de zorgvuldige omgang met door ons verzamelde persoonsgegevens van groot belang en respecteren de privacy van alle gebruikers van onze Website. Al uw gegevens worden door ons daarom vertrouwelijk behandeld en zorgvuldig verwerkt en beveiligd, één en ander overeenkomstig de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In dit Privacy statement leggen wij u uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dat doen. Wij raden u aan om ons Privacy statement zorgvuldig te lezen.

Welke gegevens worden door ons verzameld en opgeslagen en hoe doen wij dit?

Door het bezoeken van onze Website worden bepaalde gegevens opgeslagen. Hierbij kunnen ook persoonsgegevens worden opgeslagen. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven en waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te worden verwerkt. Dit is het geval als contact met ons opneemt middels ons contactformulier, telefoon of rechtstreeks e-mailadres.
Wij bewaren de gegevens die aan ons worden verstrekt zolang als dit nodig is om te komen tot volledige beantwoording en/of afhandeling van uw aanvraag en/of afhandeling van onze dienstverlening. Daarnaast worden de gegevens die u aan ons verstrekt verschaft aan de verhuurder van het gewenste vakantiehuisje. Afhankelijk van de functionaliteiten die u op onze Website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens
  • Reisgezelschap
  • Geboortedatum
  • Vakantieplannen/data
  • Extra opties (bedlinnen, hand- badlinnen, huisdieren)
  • Verzekering
  • Bedrijfsgegevens
  • Curriculum Vitae
  • E-mailadres
  • Informatie die u zelf invult in een open veld, zoals een bericht/voorkeur in
  • ons contactformulier
  • Telefoonnummer


Technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en uw surfgedrag op onze Website.
Waar wij optreden als verwerkingsverantwoordelijke van persoonsgegevens, bouwen we op diverse wettelijke grondslagen voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Deze grondslag kan bijvoorbeeld zijn dat wij een overeenkomst (van opdracht) met u hebben afgesloten, maar kan ook gelegen zijn in de wet of omdat wij daarbij een rechtmatig belang hebben. Waar we optreden als gegevensverwerker verwerken we persoonsgegevens namens de verwerkingsverantwoordelijke en handelen we volgens hun schriftelijke instructie.

Voor welk doel verzamelen wij uw gegevens?

Wij verzamelen persoonsgegevens voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten op het gebied van (online) ontwikkeling van webapplicaties en automatisering van (bedrijfs)processen in de ruimste zin van het woord. Voorts verzamelen wij (bedrijfs)gegevens voor het beheren van relaties die voortvloeien uit het aangaan of uitvoeren van de overeenkomst, met inbegrip van activiteiten die gericht zijn op de vergroting van ons klantenbestand.

Verstrekking aan derden

Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Wel worden de door u verstrekte gegevens (om niet) doorgegeven aan de verhuurder danwel huurder van het desbetreffende vakantiehuisje. Hoi Recreatie bemiddelt een huurder met een verhuurder en zorgt ervoor dat beide goed geïnformeerd worden over de (persoons)gegevens en wensen van de andere partij. Hiertoe heeft Hoi Recreatie een bemiddelingsovereenkomst gesloten met de verhuurder van het desbetreffende vakantiehuisje. In deze bemiddelingsovereenkomst is een geheimhoudingsbeding opgenomen waarmee de verhuurder zich verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Het kan voorkomen dat wij derden inschakelen om een dienst of project uit te voeren (bijvoorbeeld software-experts). Wij zullen deze ingeschakelde derden uitsluitend toegang geven tot systemen met persoonlijke gegevens indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht of dienst. In geval de door ons ingeschakelde derden als verwerker(s) in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden aangemerkt sluiten wij met deze ingeschakelde derden een verwerkersovereenkomst. In deze overeenkomst is een geheimhoudingsbeding opgenomen waarmee de door ons ingeschakelde derden zich verplichten om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beveiligen persoonsgegevens

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Statistieken

Op de Website worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de Website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de Website en onze dienstverlening in algemene zin.

Sociale media

Op de Website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken (Facebook, LinkedIn en Instagram). Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door de sociale media zelf. Deze code kan onder meer een cookie plaatsen. Leest u de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn en Instagram door (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze Website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. U kunt het Privacy beleid van Google hier lezen.

E-mailcommunicatie

Wij verzenden (geautomatiseerde) e-mails waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze diensten en aanverwante (marketing)campagnes die aansluiten bij onze diensten. Uw e-mailadres wordt uitsluitend met uw expliciete toestemming toegevoegd aan onze lijst van nieuwsbriefabonnees. Iedere nieuwsbrief bevat voorts een link waarmee u zich kunt afmelden voor de nieuwsbrief.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van onze elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met de pagina’s van onze Website wordt meegestuurd en op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Middels een cookie kunnen wij onder andere verschillende acties op de Website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren. Wij delen deze informatie met partners voor sociale media, advertising en analyse. Deze partners kunnen de gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Door uw gegevens te combineren kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content tonen, die aansluiten bij uw interesses en aankoopgeschiedenis. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere informatie verstrekken. Zo wordt er voorkomen dat u content of aanbiedingen te zien krijgt, die voor u minder interessant zijn. Wij gebruiken de data overigens alleen geaggregeerd. Dit betekent dat we de data niet kunnen herleiden tot een individu. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren maar dit kan de functionaliteit en het gebruiksgemak van de Website beperken.

Inzage en wijziging van uw gegevens

Indien u een relatie met ons heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onvolledigheden en/of onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen, te beperken of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht op dataportabiliteit. Dit betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben, in een daarvoor passend bestand, naar u of naar een door u opgegeven persoon/organisatie toe te zenden. Tenslotte kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres:

Hoi Recreatie BV.
Ter attentie van de privacy afdeling
Deventerweg 2A
3843 GD
Harderwijk

Autoriteit Persoonsgegevens

Uiteraard helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen Privacy statement

Wij kunnen ons Privacy statement van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze Website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze dit Privacy statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Cookie verklaring Hoi Recreatie

Cookies kunt u zien als kleine tekstbestanden die een website op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat u de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek opgeslagen. Tijdens het plaatsen van deze cookies worden persoonlijke gegevens verwerkt. Door het gebruik van deze cookies kan een website u herkennen bij een volgend bezoek.

Soorten cookies

Er is een verschil tussen functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies worden bij ieder bezoek worden geplaatst. Deze cookies zijn namelijk noodzakelijk om de website goed te laten werken. Behalve functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies (een niet-functionele cookie). Deze cookie is niet nodig voor het laten functioneren van de website. Hierdoor weten we welke websiteonderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. Wanneer u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies, plaatsen wij ook andere niet-functionele cookies. Deze cookies hebben verschillende doeleinden, en hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Zo gebruiken we cookies op onze website om verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante advertenties voor onze diensten te kunnen tonen op andere sites.

Privacy

Omdat wij uw online privacy erg belangrijk vinden, willen wij u graag zo compleet mogelijk informeren over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden. In onderstaand schema ziet u welke cookies we standaard plaatsen bij een bezoek op de website en wat we plaatsen wanneer u deze cookies accepteert.

Soorten cookies Standaard en niet akkoord Akkoord
Functionele cookies
Cookies om bezoek te meten
Cookies om advertenties te tonen op andere websites -
Cookies om website verbeteringen te testen -
Cookies om websiteonderzoek te plegen -
Cookies voor sociale media intergratie -

Cookies om bezoek te meten

Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke websiteonderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website. Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s;
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek;
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website;
  • Gegevens over uw browser en apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte;
  • De manier waarop u op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of u op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail of nieuwsbrief;
  • Enkele anonieme gegevens die zijn ingevuld in een (contact)formulier;

Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen. Wij verstrekken de door uw ingevulde persoonlijke gegevens (zoals naam, adres, BSN, telefoonnummer) nooit aan Google. Lees meer over hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Cookies voor social media integratie

Op onze website tonen wij video’s en andere content die u via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat zij u kunnen herkennen wanneer u bent ingelogd op hun sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die u deelt. Leest u de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn en Instagram door (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Cookies voor verbeteringen

We testen onze website continu om u de meest optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. We willen weten of wijzigingen die we doen aan de website ook verbeteringen zijn. Daarom voeren we verbeteringen vaak eerst uit met een test. Hierbij kunnen bezoekers op hetzelfde moment een aangepaste versie van de website te zien krijgen. Op deze manier optimaliseren we de website continu. Cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u de juiste versie van een pagina te zien krijgt en om resultaten te meten.

Cookies om Hoi Recreatie te tonen op andere websites

Wij gebruiken online advertenties om onze diensten en/of de diensten van onze klanten onder de aandacht te brengen. Dit doen we zo gericht mogelijk, zodat wij de kosten laag houden en geen onnodige advertenties tonen. Wij maken hiervoor gebruik van Google AdWords, Google Dynamic Remarketing, Facebook Custom Audiences en Microsoft Bing Ads. Deze cookies maken het mogelijk om:

  • Advertenties die u al heeft gezien bij te houden, zo voorkomen we dat u niet dezelfde advertenties krijgt te zien van ons.
  • Om te zien hoeveel bezoekers op onze advertenties klikken of hebben geklikt.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers een dienst van ons afnemen nadat ze hebben geklikt op een advertentie. Dit is nodig om de effectiviteit van advertenties te kunnen analyseren.
  • Bij te houden of u al bepaalde diensten van ons hebt afgenomen. U zult dan geen onnodige advertenties te zien krijgen.
  • Ook als u cookies niet accepteert kunt u nog advertenties van ons online tegenkomen. Niet al onze advertenties gebruiken namelijk cookies. Cookies maken het wel mogelijk om u relevantere advertenties te tonen en geen onnodige advertenties. Voor meer informatie over wat wij met opgeslagen data doen, verwijzen we u door naar onze privacyverklaring. Deze kan regelmatig gewijzigd worden.

Cookies blokkeren en verwijderen

Wilt u cookies van onze website niet geplaatst hebben, dan kunt u daarvoor kiezen in de cookiemelding die u te zien krijgt bij het eerste bezoek aan onze website. Heeft u onze cookies eerder geaccepteerd, dan krijgt u deze melding niet meer te zien en dient u eerst onze cookies te verwijderen. U kunt er ook voor kiezen om via uw browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Blokkeert u alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken. Het is daarom beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kunt u doen in uw browser bij de instellingen. Hiermee blokkeert u ook meteen de cookies van andere websites die gaat bezoeken.

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?