Veel gestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen met Hoiveluwe?

U kunt contact met ons opnemen onder het kopje ‘klantenservice’. Hier heeft u de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wanneer u het contactformulier invult en u vragen heeft omtrent een boeking, vermeld dan altijd het boekingsnummer in uw bericht.

Ik heb een klacht, waar kan ik deze melden?

Heeft u een klacht over de website van Hoiveluwe of uw verblijf bij de vakantiewoning? Dan willen wij u vragen om het ‘contactformulier’ op de klantenservice pagina in te vullen op en in het onderwerp ‘Klacht’ te vermelden. Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen uw klacht in behandeling te nemen en inhoudelijk op uw klacht te reageren.

U kunt met uw klacht ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR). Zie: http://ec.europa.eu/consumer/odr.

Boeken

Hoe plaats ik een boeking?

U plaatst uw boeking bij Hoiveluwe via de website. Wanneer u via de website het vakantiehuis naar keuze heeft gevonden bekijkt u of deze beschikbaar is in uw gewenste periode. Na het kiezen van de aankomstdatum drukt up op ‘Nu boeken’. U komt nu op de boekingspagina. Op de boekingspagina vult u uw persoonlijke gegevens in. Wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Kunt u middels de knop ‘Bevestig boeking’ uw boeking plaatsen.

Mocht u telefonische begeleiding willen tijdens het boekproces raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw boeking.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Bent u door omstandigheden genoodzaakt uw boeking te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice.

Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen.

Is mijn boeking goed binnengekomen?

Wanneer u op ‘Bevestig boeking’ drukt in het boekingsproces plaatst u uw boekingsaanvraag. Vanuit de site wordt uw boeking voorgelegd aan woningeigenaar. U ontvangt op dat moment een bevestigingsmail van de boekingsaanvraag. Zodra de woningeigenaar uw boeking accepteert ontvangt u een definitieve bevestiging van uw boeking samen met uw inloggegevens van uw persoonlijke dashboard.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?

Na het plaatsen van uw boeking wordt uw boeking voorgelegd aan de woningeigenaar. Deze dient uw boeking binnen 24 uur te accorderen. Indien u na 24 uur nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen kan het zijn dat deze in uw spambox is binnengekomen. Indien u geen bevestigingsmail ontvangen heeft neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe geef ik mijn medereizigers op?

Indien uw boeking is goedgekeurd ontvangt u per mail uw inloggegevens van uw persoonlijke dashboard. Binnen dit dashboard ziet u een overzicht van uw boekingen. Bij het klikken op ‘Meer info’ vindt u alle informatie met betrekking tot de boeking. Hier kunt u onder het kopje ‘Medereizigers’ uw medereizigers opgeven.

Betalingen

Wanneer moet ik betalen?

Wanneer uw boeking definitief bevestigd is door de eigenaar van het vakantiehuis.

Hoe kan ik de betaling van mijn boeking voldoen?

Wanneer uw boeking definitief bevestigd is door de woningeigenaar ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens per mail. Hiermee kunt u inloggen in uw persoonlijke dashboard. Onder ‘Mijn Boekingen’ vindt u de boeking welke zojuist door de eigenaar van de woning is goedgekeurd. Bij het klikken op ‘Meer info’ vindt u alle informatie met betrekking tot de boeking. Van hieruit kunt u de openstaande betalingen verrichten.

Uw kunt uw betalingen doen door middel van iDeal. Via iDeal heeft u de mogelijkheid om veilig te betalen via uw eigen bank.

Is mijn betaling goed ontvangen?

In het persoonlijke dashboard kunt u bij de betreffende boeking onder ‘Kostenoverzicht’ zien of uw betaling ontvangen is. Uw betaling is goed ontvangen wanneer het betaalde bedrag te zien is bij ‘Reeds voldaan’. Indien u een betaling heeft gedaan en dit is na 24 uur nog niet verwerkt kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice.

Zijn de genoemde bedragen inclusief BTW?

Ja, alle genoemde bedragen zijn in euro's en inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Borg

Waarom moet ik een borgsom betalen ?

Veel huiseigenaren vragen een borgsom. Dit is ter vergoeding voor eventuele schade die wordt aangebracht. Schade vanaf €25 wordt veelal gedekt door de schadeverzekering die bij het maken van een boeking automatisch voor u wordt afgesloten. Kijk voor meer informatie op de Verzekeringn pagina.

Wanneer krijg ik de borgsom terug?

De borgsom ontvangt u meestal bij vertrek van uw verblijf. Indien dit niet het geval is ontvangt u uw borgsom binnen 14 dagen na vertrek retour van Hoi Veluwe.

Verblijf

Waar vind ik het adres van het vakantiehuis?

Deze vindt u op de huurovereenkomst van uw boeking.

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?