Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Particuliere vakantiehuizen Veluwe

Wilt u een particulier vakantiehuisje op de Veluwe huren? Bent u eraan toe om even helemaal te ontspannen in de prachtige natuur van de Veluwe? Hier vindt u een ruim aanbod aan particuliere vakantiehuizen waarin u goed en fijn kunt overnachten. Van mooie chalets tot aan knusse woonboerderijen en van luxe houten bungalows tot aan grote vakantiehuizen: in deze huisjes kunt u met het hele gezin overnachten, met een groep vrienden of romantisch samen met uw partner. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, maar ook om dagjes uit te gaan naar bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum en de Hanzesteden Elburg en Hattem.

Activiteiten op de Veluwe

Wanneer u een weekje of weekend op de Veluwe verblijft, zijn er veel activiteiten in de omgeving te doen. Van uitgestrekt heidevelden tot aan stuifzand en mooie bossen: op de Veluwe is het een echte aanrader om er in de natuur op uit te gaan. Houdt u van een actieve vakantie? Dan is een bezoek aan de klimbossen op de Veluwe erg leuk. Hier klimt u van boom naar boom over diverse parcours. Een mooie activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Daarnaast kunt u in deze omgeving uitstekend paardrijden, fietsen en wandelen op de diverse routes die zijn uitgezet. Houdt u meer van cultuur? In de Hanzesteden zoals Hattem, Harderwijk en Elburg in de regio vindt u veel monumentale panden, kleine winkelstraatjes en musea om te bezoeken. Een vakantiehuisje op de Veluwe huren, zorgt ervoor dat u echt even weg bent en tot rust komt in de natuurrijke omgeving.

Particulier vakantiehuisje op de Veluwe huren

In een natuurrijke omgeving echt tot rust komen, dat kan in de vakantiehuisjes op de Veluwe. De huizen liggen in een prachtig en rustig gebied en vanuit de bungalow of het chalet bent u ook zo in een leuk stadje of dorp in de omgeving. Bekijk hieronder het aanbod particulier vakantiehuisjes en huur eenvoudig uw ideale verblijfplaats. 

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?