Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Beekbergen

Op de rand van de Veluwe ligt Beekbergen, een plaatsje dat rust en sfeer uitstraalt. Een vakantiehuisje in Beekbergen huren is dan ook volop genieten. Van de rust, maar ook van de dingen die er te zien en te doen zijn. Want ook al kan u goed relaxen in Beekbergen, voor wat levendigheid zit u hier ook goed. En dat is precies wat u zoekt voor een gezellig weekend of weekje weg in eigen land. Lees hieronder waarom het een goed idee is om een vakantiehuis Beekbergen te huren. 

Activiteiten tijdens uw vakantie in Beekbergen

Zo kunt u tijdens uw verblijf in Beekbergen een kijkje nemen bij de Dorpskerk. Het bijzondere is dat dit het oudste nog bestaande gebouw is van de gemeente. Het is een oud rijksmonument dat een mooi oud orgel herbergt. Wilt u een prachtige molen zien, dan is de Ruitersmolen een aanrader. Dit is een papiermolen die stamt uit 1629. En bent u een liefhebber van musea, dan is het een leuk idee om het A-Ford Museum te bezoeken. Hier zijn 15 oude A-Fords te vinden, een bijzondere collectie auto's. Een ander museum dat in Beekbergen zit is Collectie '40-'45. Het mag zich het kleinste oorlogmuseum van ons land noemen en alleen daarom is het al waard om er rond te kijken! Zo creëert u bijzondere vakantieherinneringen.

Wandelen en fietsen op de Veluwe

Ook de regio is zeer de moeite waard, want de Veluwe is de ideale plek om het gevoel van vrijheid te ervaren dat u krijgt als u in de natuur bent. Dit kan vanuit Beekbergen, maar ook vanuit andere vakantiehuisjes op de Veluwe. Snuif de frisse lucht op in de vele bossen rondom Beekbergen of op de hei. Bijvoorbeeld tijdens een wandel- of fietstocht. Wandelen en fietsen staat op nummer één als het gaat om activiteiten in dit gebied van Nederland. Logisch, want de bosrijke omgeving leent zich hier perfect voor. Wilt u toch iets verder weg voor wat reuring, dan bent u in een mum van tijd in bijvoorbeeld Apeldoorn, waar u de Apenheul, Julianatoren en Paleis Het Loo kunt bezoeken. Hoe dan ook is het een prima plan om een vakantiehuisje in Beekbergen te huren. U zult er versteld van staan wat de frisse lucht en bosrijke omgeving met u zullen doen!

Een vakantiehuisje in Beekbergen huren

Er zijn veel verschillende vakantiehuisjes, bungalows en chalets beschikbaar in Beekbergen. Vind het huisje dat voldoet aan uw wensen en boek het huisje eenvoudig en snel. Met een vakantiehuisje in Beekbergen komt u volledig tot rust. Bekijk het aanbod van de verblijfmogelijkheden in Beekbergen hieronder.

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?