Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje Ede

Denkt u erover na om een keer naar Ede te gaan, huur dan een vakantiehuisje in Ede. Deze Gelderse stad zal u verbazen vanwege haar veelzijdheid. Zowel in de stad als in de omgeving is er van alles te doen om een onvergetelijke tijd te hebben. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor een paar personen, maar ook voor grotere groepen. Deel die gezelligheid met familie of vrienden in een huisje in Ede! Naast Ede bieden wij tal andere vakantiehuizen op de Veluwe aan. 

Wandelen in de natuur van de Veluwe

Ede ligt midden op de Veluwe, dus een huisje in Ede huren is een goede uitvalsbasis is om dit prachtige gebied te leren kennen. En dat is zeker een prima plan, want Nationaal Park De Hoge Veluwe is een perfecte plek om uzelf weer op te laden. Even weg van de dagelijkse sleur en genieten van de veelzijdigheid van de Veluwe. Liefhebbers van wandelen kunnen hier naar hartenlust allerlei wandelpaden in de bossen ontdekken. Voorzichtigheid is wel geboden want u kunt zomaar oog in oog komen te staan met een edelhert! Kortom: een vakantiehuisje in Ede huren zou zomaar eens een van de beste ideeën kunnen zijn die u de afgelopen tijd hebt gehad.

Activiteiten in de omgeving van Ede

In Ede is van alles te beleven. Zo kunt u de Edesche Concertzaal bezoeken. Waarom? Omdat hier een prachtige concertvleugel te vinden is. U kunt er genieten van de mooiste concerten in een intieme ambiance. Zoekt u naar wat meer avontuur, dan kunt u gaan paintballen in een oude schuur in Ede. Actie! Ook de Doesburgermolen en de Keetmolen zijn een bezoekje waard. Deze molens zijn allebei te bezichtigen voor publiek. Museumliefhebbers komen ook aan hun trekken in Ede, zoals in Historisch Museum Ede. Hier wordt het Edese ergoed bewaard en dat kan het publiek met eigen ogen zien bij het bekijken van de uitgebreide collectie. Wilt u even uitrusten en lekker wat eten en drinken om weer vol energie op pad te kunnen, dan zijn er in Ede genoeg mogelijkheden om dit te doen.

Vakantiehuisje in Ede huren 

U kunt hieronder kiezen uit verschillende soorten verblijfplaatsen, zodat u een verblijf kunt kiezen dat perfect past bij de wensen van u en uw gezelschap. Er zit voor iedereen wel een fijn vakantieverblijf bij. Bekijk het aanbod en boek u ideale verblijfplaats.

Lees meer
Lees minder
We hebben helaas geen accomodaties gevonden in Ede
Gevonden in de buurt

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?