Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Elburg

Wanneer u een vakantiehuisje in Elburg huurt, dan zult u zich geen moment hoeven vervelen in deze Gelderse stad. Natuurlijk kunt u er helemaal tot rust komen in het huisje, maar wilt u eropuit, dan zijn er allerlei mogelijkheden. Alleen al omdat het Veluwemeer er te vinden is, waar u heerlijk kunt relaxen, maar ook omdat Elburg een glorieuze historie heeft die nog altijd terug te vinden is in het plaatsje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in Elburg van alles te zien en te doen is. Naast Elburg bieden wij nog vele andere vakantiehuisjes op de Veluwe aan.  

Op vakantie in het historische Elburg

Tijdens u verblijf in een huisje in Elburg is van alles te beleven. Zo is het stadje zelf is nog steeds het gevoel van de middeleeuwen merkbaar. Zo zijn nog altijd de kazematten en de oude stadsmuur te bewonderen, evenals de Vischpoort van meer dan 400 jaar oud. Een indrukwekkend bouwwerk! Verder krijgt u bij het Muurhuisje een inkijkje in het leven van mensen in Elburg zo'n 100 jaar geleden. Bent u een liefhebber van kerken, dan kunt u de Grote Kerk bekijken of de St. Nicolaas Kerk.

Activiteiten in de omgeving van Elburg

Ook wanneer u van musea houdt, zit u goed in Elburg. Er zijn namelijk diverse musea te vinden. Zoals Museum Elburg, Bottermuseum De Hellege, Museumsmederij de Hoefkamer, Museum Sjoel en niet te vergeten het Nationaal Historisch Orgelmuseum. Dit laatste museum is ook erg leuk om met kinderen te bezoeken. Zo is er voor ieder wat wils in Elburg! Natuurlijk kunt u ook kiezen om de prachtige natuur in en om Elburg te verkennen vanaf uw vakantiehuisje. Zo kunt u heerlijk wandelen of fietsen op de Doornspijker Heijde vlakbij Elburg, evenals bij de Zandverstuiving.

Een vakantiehuisje in Elburg huren

Overtuigd? Bekijk dan hieronder ons aanbod vakantiehuisjes in Elburg. Vanuit Elburg is er van alles te beleven. Vergeet bovenal niet van de natuur te genieten. Mocht u verder nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. 

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?