Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje Elspeet

Topvakantiehuisjes in een prachtige omgeving: die vindt u in ons veelzijdige aanbod. Ook als het gaat om een vakantiehuisje in Elspeet. Er zijn huisjes te vinden in allerlei soorten en maten - van klein tot groot en van traditioneel tot juist heel modern. Kiest u voor een huisje in Elspeet, dan hoeft u zich niet te vervelen. In Elspeet - dat in de gemeente Nunspeet ligt - is namelijk genoeg te doen. Zo is er in 2016 het Historisch Museum geopend. Er is een vaste collectie te vinden, evenals steeds wisselende tentoonstellingen. Zes verschillende thema's komen aan bod, zoals schapenteelt, klederdracht en kerkhistorie. Het gloednieuwe museum is sinds juli te bezoeken. Daarnaast zijn er tal van andere bezienswaardigheden in de buurt te vinden. Naast Elspeet bieden wij vele andere vakantiehuisjes op de Veluwe aan. 

Activiteiten in Elspeet

Natuurlijk is er ook in de omgeving genoeg te beleven wanneer uw verblijft in een bungalow in Elspeet, want Elspeet ligt op de Veluwe en dat betekent niets dan een oase van rust. Rondom Elspeet zijn allerlei wandel- en fietsroutes te vinden, die u kennis laten maken met prachtige heidevelden en het boerenland. Maak een tussenstop bij de schaapjes van de schaapskooi in Elspeet en sta oog in oog met bijvoorbeeld edelherten wanneer u door de natuur struint in de vele bossen die het gebied rijk is.

Een vakantiehuisje in Elspeet huren

Ga dus voor een gezellig vakantiehuisje in Elspeet als uitvalsbasis voor een heerlijk weekend, midweek of een hele week. De huisjes zijn geschikt voor groepen en zijn altijd fijn geprijsd! Niets staat u nog in de weg om helemaal tot rust te komen in het Veluwse landschap. Mocht u nog ergens vragen over hebben dan helpen wij u graag!

Lees meer
Lees minder
We hebben helaas geen accomodaties gevonden in Elspeet
Gevonden in de buurt

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?