Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Emst

De vakantiehuisjes in Emst zijn fijne uitvalsbasissen voor een weekendje Veluwe, een midweek of een langer verblijf. Rondom Emst liggen uitgestrekte bossen en je kunt er geweldig tot rust komen of een fikse wandeltocht maken. Ook de IJssel is niet ver weg en je kunt bijna eindeloze fietstochten maken langs deze rivier, die fraai meandert door het landschap wat prachtige vergezichten oplevert. Kortom, als u een huisje op de Veluwe wilt huren, is Emst een goede keuze. 

Activiteiten in de omgeving van Emst

Tijdens uw verbijf in een huisje in Emst is er van alles te beleven. Voor wie van de stad houdt: Apeldoorn ligt op een kwartiertje rijden met de auto. De negende stad van Nederland heeft een schat aan uitgaansmogelijkheden voor jong en oud. Naast de bekende musea zoals Paleis het Loo en het Coda Museum zijn er ook minder bekende, bijvoorbeeld de Papiermolen en het museum voor Elektriciteit en Radiotechniek. De wetenschap achter het papieren schriftje en de brandende lamp kan ook leuk zijn om te bekijken! Minder cultureel, maar zeker net zo leuk is pretpark Julianatoren, waar je je heerlijk uit kunt leven in de vele attracties.

Niet onvermeld mag blijven dat je op de Veluwe lekker kunt eten. Er zijn overal restaurants waar je een smakelijke burgerpot of pannenkoeken voor een nette prijs kunt eten. Daar gaan je kinderen graag naartoe. Maar de Veluwe telt ook een behoorlijk aantal restaurants met heuse Michelin-sterren en ook die vinden er een goed bestaan. Alle restaurants maken gebruik van de seizoenen en veelal met het wild, dat in grote hoeveelheden in de regio leeft.

Een vakantiehuisje Emst huren

Bekijk op deze pagina het aanbod vakantiehuisjes in Emst. Wanneer u de ideale verblijfplaats heeft gevonden, kan u eenvoudig online het vakantiehuisje huren. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kan u altijd contect met ons opnemen. 

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?