Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Epe

Wilt u heerlijk genieten in een van de vele vakantiehuisjes in Epe, dat kan bij ons! Wij bieden verschillende vakantiehuisjes op de Veluwe aan, waaronder ook Epe. Epe ligt dus op de Veluwe en dat is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, zo niet, misschien wel het mooiste stukje natuur van Nederland. Het is een van de 13 natuurmonumenten van ons land. In dit stukje Nederland is van alles te doen, u kunt mooie wandelingen maken, of met de fiets de omgeving verkennen. De kans is zelfs groot dat u tijdens uw bezoek wilde dieren tegenkomt, zoals: herten, zwijnen of reeën. Het is de plekt bij uitstek voor een heerlijke vakantie. Ook zijn er heel veel leuke bezienswaardigheden in Epe!

Op vakantie in Epe

Wilt u in plaats van een vakantiehuisje in Epe een vakantiehuisje in Elburg of in Emst? Elburg is een oude vissers-en handelsplaats. Het wordt omgeven door twee meren, het Drontermeer en het Veluwemeer. Het is een mooie middeleeuwse vesting. Er is voor iedereen iets te vinden, het stadje beschikt over vele monumentale panden die te bezichtigen zijn. Daarnaast kunt u ook heerlijk u tijd doorbrengen in de visserijhaven. Ook tijdens het winkelen gaat er een wereld voor u open. De winkels zijn vaak te vinden in een van de vele monumentale panden. Er zijn in het plaatsje vele bijzondere winkeltjes te vinden, in gezellige winkelstraatjes, waar u na een dagje winkelen ook heerlijk kunt gaan genieten op het terras. Daarnaast zijn in de omgeving verschillende attractieparken te vinden.

Vakantiehuisje in Epe huren

Een huisje in Epe huren is een goed idee. U kunt dan genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Maar daarnaast kunt u ook het dorpje zelf verkennen. Hier vindt u ook vele mooie monumenten. Daarnaast ben u ook zo in Epe. Epe biedt u een uitgebreid winkelaanbod, met ook vele leuke lokale winkeltjes. Epe is een mooie plek om u wandelroute en/of fietsroute te beginnen en te eindigen. Zodat u na afloop kunt genieten in een van de restaurants die de omgeving te bieden heeft. In Epe, en ook in de omgeving, vindt u ook vele musea, waar u heerlijk een dagje zou kunnen doorbrengen

Kortom, de veluwe heeft u heel veel te bieden om een geweldig vakantie te beleven. Bekijk ons aanbod vakantiehuisjes in Epe en geniet van uw vakantie!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?