Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Eigenschappen

Vakantiehuisje Garderen

Denk je erover om de Veluwe te verkennen, doe dat dan vanuit Garderen! Huur een karakteristiek vakantiehuisje in Garderen en geniet van al het moois dat de regio te bieden heeft. En natuurlijk Garderen zelf: een authentiek plaatsje met charme. Er zijn naast Garderen ook meerdere vakantiehuizen op de Veluwe beschikbaar in allerlei stijlen en formaten.

Op vakantie in Garderen

Vanuit een vakantiehuis in Garderen is er van alles te beleven. Middenin het bos in Garderen zit bijvorrbeeld een beeldentuin. Een uniek stukje Nederland, want niet alleen kun je hier heerlijk wat eten en drinken, ook kun je een kijkje nemen bij schattige winkeltjes met allerlei woon- en tuindecoratie. Je waant je even helemaal op vakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, vanwege de nostalgische, bijzondere sfeer die in de beeldentuin hangt. Natuurlijk kun je ook allerlei beelden bekijken en kopen, om zo de sfeer in je tuin te verhogen. Een woondorp middenin het bos! Ook het klimbos Garderen is een bezoekje waard. Kinderen komen optimaal aan hun trekken in dit veilige en hoge klimbos. De langste tokkelbaan van het land is hier te vinden! In het klimbos wordt iedereen gezekerd om zo verschillende parcoursen af te leggen. Leuk voor ervaren klimmers, maar heb je geen ervaring, dan is dat ook geen enkel probleem.

Activiteiten vanuit uw vakantiehuisje in Garderen

Ook het centrum van Garderen is leuk om te bezoeken. Hier zijn gezellige restaurants met terrassen te vinden, evenals een mooie molen die dienst doet als VVV. Heb je even genoeg van al die leuke levendigheid, dan kun je de rest van de Veluwe ontdekken met de benenwagen of de fiets. Want wandelen en fietsen kun je perfect in dit gebied. Trek eropuit richting Radio Kootwijk met de fiets of loop een mooie bosroute. Grote kans dat je nog allerlei wild tegenkomt ook. Onderweg pauzeer je gerust even bij een picknickbankje en geniet je van complete stilte om je heen. Alleen het gefluit van wat vogeltjes is te horen.

Vakantiehuisje in Garderen huren

Dus wil je even tot rust komen, huur dan een vakantiehuisje in Garderen. Een weekend, een midweek, een hele week - het kan allemaal! Er zijn klassieke huisjes, chalets en bungalows beschikbaar, maar voor wie dat wenst ook modernere. Het maakt niet uit of je met z'n tweeën komt of met een grote groep, er is voor elk gezelschap wel een geschikt huisje beschikbaar. Kom genieten in Garderen!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?