Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje 't Harde

De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland en is maar liefst 1000 vierkante kilometer. Er zijn dan ook vele nederlanders die hun vakantie op de Veluwe doorbrengen. Het natuurgebied bestaat uit prachtige bossen, uitgestrekte zandvlaktes en veel bossen. In het natuurgebied kun je heerlijk fietsen, wandelen en genieten van al het prachtige natuur. Onderweg kom je veel mooie landgoederen en landhuizen tegen die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Dit kan heel goed in een mooi vakantiehuisje in 't Harde.

Activiteiten in de omgeving van 't Harde

Tijdens uw verblijf in een huisje 't Harde is er in de omgeving van Het Harde veel te doen. Op het gebied van natuur, maar ook is het een ideale omgeving om met hele gezin erop uit te gaan. Zo liggen attractieparken Walibi en de Apenheul vlakbij en is er voor kinderen veel te doen waarbij ze de natuur nog beter leren kennen. Zo ligt midden in de Veluwe, het Kabouterpad, waarbij je als een echte kabouter via aanwijzingen allerlei opdrachten moet uitvoeren om tot het einde van het pad te komen.

Als je een vakantiehuisje in Het harde huurt, is het ook zeker een aanrader om naar het spectaculaire Klimbos Veluwe in Apeldoorn te gaan. In dit klimbos kunnen kinderen en volwassenen zich helemaal uitleven op de vele klimroutes tussen de bomen. Met meer dan 7 verschillende klimroutes en meer dan 90 verschillende overgangen met verschillende hoogtes is dit de plek om je helemaal uit te leven met het hele gezin.

Een vakantiehuisje in 't Harde huren

De prachtige steden rondom het natuurgebied zoals Harderwijk, Hattem en Elburg zijn mooie eeuwenoude steden en hebben allemaal een gezellig en bruisend centrum waar genoten kan worden van de vele regionale gerechten. Een mooie plek om een vakantiehuisje te huren is het dorpje Het Harde.

Lees meer
Lees minder
We hebben helaas geen accomodaties gevonden in Het Harde
Gevonden in de buurt

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?