Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje Nijkerk

Een pareltje in Gelderland: zo mag Nijkerk gerust genoemd worden. En laat dit nu net de plek zijn waar gezellige vakantiehuisjes aangeboden worden! Een vakantiehuisje in Nijkerk is om allerlei redenen een goede optie. U weet namelijk zeker dat u er een goede tijd zult hebben. De vakantiehuisjes in Nijkerk zijn ruim en luxe en u kunt zelf een huisje kiezen dat bij uw groepsgrootte past. Ideaal voor een leuk weekend weg of wie weet kiest u wel voor een hele week genieten in een huisje in Nijkerk. Wist u dat wij naast Nijkerk ook vakantiehuisjes in vele andere plaatsen aanbieden? Bekijk daarvoor al onze vakantiehuisjes op de Veluwe.

Op vakantie in Nijkerk

Tijdens uw verblijf in een chalet in Nijkerk is er van alles te beleven. Neem bijvoorbeeld bezoekerscentrum Arkenheem. U komt er van alles te weten over de polder Arkenheem, U kunt er exposities bekijken en er zijn maaldagen. Ook is het mogelijk om excursies te boeken. Relaxen kan in recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn. U kunt er ontspannen, maar ook actief bezig zijn in de vorm van allerlei activiteiten zoals watersporten. En wilt u een oud stoomgemaal zien, bezoek dan stoomgemaal Hertog Reijnout. Het stamt uit 1883! Het is het enige nog werkende stoomgemaal van ons land, dus alleen al daarom is het een bezoekje waard. Een andere leuke activiteit is een stadswandeling door Nijkerk. Wandel langs plekken die van historisch belang waren voor Nijkerk en langs gebouwen die in het oog springen.

Activiteiten in de omgeving van Nijkerk

Natuurlijk is er ook in de omgeving van Nijkerk genoeg te zien, want het ligt middenin de Veluwe. En laat die gebied nu net bekend staan om haar groen en heide! Laat u betoveren door de mooie landschappen die op de ene plek ruig zijn en op de andere plek heel feeëriek. Wandelen en fietsen kan hier heel goed. Of u nu een korte route wilt fietsen of wandelen of juist een lange route waarbij u urenlang door de soms verlaten natuur struint - op de Veluwe kunt u echt genieten van het natuurschoon. En dat allemaal vanuit uw vakantiehuisje in Nijkerk! Beter kan niet, want met een eigen huisje ervaart u veel vrijheid. U kunt gaan en staan waar U wilt omdat het huisje voor de gehuurde periode helemaal van u en uw geliefden is. Dat wordt genieten!

Een vakantiehuisje in Nijkerk huren

Als u op zoek bent naar een verblijfplaats in Nijkerk is het aanbod zeer divers. Er zal voor u altijd een verblijf bij zitten die aan uw wensen voldoet. Eenvoudig en snel te boeken. Wacht niet langer en bekijk de vakantiehuisjes in Nijkerk hieronder. Mochten er nog vragen zijn dan helpen wij u graag!

Lees meer
Lees minder
We hebben helaas geen accomodaties gevonden in Nijkerk
Gevonden in de buurt

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?