Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Nunspeet

Even heerlijk tot rust komen in een landelijke omgeving? Dat kan, huur dan een vakantiehuisje in Nunspeet! Er is te keuze uit een ruim aanbod aan praktische, mooie huisjes. Ga voor een klein, sfeervol chalet als u met een klein groepje bent en voor een groot vakantiehuis in Nunspeet als u gezellig met een hele groep van Nunspeet en omgeving wilt genieten. Naast Nunspeet kan u ook in andere plaatsen een mooie vakantiehuisje Veluwe huren. 

Uw vakantie in Nunspeet

Tijdens uw verblijf in een huisje in Nunspeet is er van alles te beleven. De gemeente ligt middenin Gelderland en is een perfecte uitvalsbasis om op ontdekkingstocht te gaan op deze veelzijdige plek. Zo kunt u het Noord-Veluws Museum in Nunspeet bezoeken, waar een mooie collectie kunst en tekeningen te vinden is van schilders die in het verleden de omgeving hebben bezocht. Verder zijn de Kijktuinen een echte belevenis. Hier zijn grote thematische tuinen te vinden, die ontworpen zijn door een heuse tuin- en landschapsarchitect. Elke tuin ademt een eigen sfeer. Er zijn niet alleen tuinen te bekijken, ook kunt u het blote voeten pad lopen en kinderen kunnen zich vermaken in diverse doolhoven. En bent u een fan van molens, dan is het een leuk idee om korenmolen De Duif te bezoeken.

Activiteiten in Nunspeet

Als er iets goed kan in de omgeving van Nunspeet, is het wandelen en fietsen. Nunspeet ligt namelijk op de Veluwe, ofwel een groen pareltje vol natuurschoon. Echte natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Op tal van punten is een fiets te huren om zo door de mooie natuur heen te crossen. Met een beetje geluk is er allerlei wild te zien in de bossen. Ook wandelpaden zijn er volop te vinden. Zo kunt u heerlijk door het bos struinen en die echte boslucht opsnuiven, om weer helemaal opgeladen huiswaarts te keren na uw bezoek aan Nunspeet.

Een vakantiehuisje in Nunspeet huren

Er is niets fijner dan een vakantiehuisje, bungalow of chalet te huren in Nunspeet, want u kunt er volop relaxen in een van de mooie verblijfsplaatsen die in het assortiment zitten. De uitstraling is helemaal zelf te kiezen, want de een houdt van een landelijk huisje, terwijl de ander liever gaat voor modern. Alles is mogelijk, u bepaalt!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?