Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje Oldebroek

Indien u tijdens uw vakantie van wandelen houdt, door de meest uitgestrekte gebieden van Nederland, dan is het huren van een vakantiehuisje in Oldebroek een goede uitvalbasis daarvoor. Oldebroek ligt aan de noordzijde van Gelderland en wel aan de noordrand van de Veluwe. U kan er heerlijk vanuit uw vakantiewoning in Oldebroek gaan fietsen om op die manier de omgeving te gaan herkennen. Uiteraard is dat ook mogelijk vanuit een ander vakantiehuisje Veluwe.

Op Vakantie in Oldebroek

Ook zijn er prachtige heidevelden. U vindt er de oudste bosgebieden van Nederland. Het zijn hoofdzakelijk dennenbomen en dikke beuken. De plaats Oldebroek ligt net even buiten de bossen. Het is een klein dorpje met maar slechts een paar duizend inwoners. Zwolle is ook gemakkelijk bereikbaar. Het ligt ongeveer 10 kilometer te noordoosten van Oldebroek. In het gebied vind u beken en sprengen. De beken zijn er bijzonder. U vindt er de beekprik. De kans is groot dat wanneer u aan het wandelen in dat natuurgebied bent, dat u edelherten tegenkomt. Ook wilde zwijnen en reeën kan u vaak zien, vooral als u in de ochtend vroeg of avondschemering op pad gaat. Dan zijn de zoogdieren actief.

Activitieiten in de omgeving van Oldebroek

Wanneer u er een dag op uit bent geweest kan u s’avonds heerlijk genieten van een maaltijd met daarbij dan gezellig een wijntje. U kan de belevenissen van die dag doornemen en de plannen maken voor de andere dag. Er zijn andere vaste bewoners die in het bosrijke gebied voorkomen. U kan daarbij denken aan de goudhaan, zwarte specht, appelvink en kruisbek. Het gebied is ideaal, als u van natuur en rust houdt. U kan ook naar enkele andere kleine gemeenschappen fietsen zoals Tongeren, Gortel en Vierhouten.

Vakantiehuisje in Oldebroek huren

Wij bieden veel keuze qua verblijfplaats. Naast vakantiehuisjes bent u bij ons aan het juiste adres voor een mooie bungalow of chalet. Het huren van een verblijfplaats kan eenvoudig en snel op onze website. Bekijk rustig ons aanbod en maak een keuze!

Lees meer
Lees minder
We hebben helaas geen accomodaties gevonden in Oldebroek
Gevonden in de buurt

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?