Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Otterlo

Bij ons vindt u gegarandeerd een geschikt vakantiehuisje in Otterlo. Dit groene en gastvrije dorp in Ede, Gelderland is bij velen favoriet. Diverse bezienswaardigheden, heerlijke restaurants en de prachtige natuur van de Veluwe; meer heeft u niet nodig! Wanneer u een vakantiehuis in Otterlo boekt, bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Mede dankzij het vele groen komt u in Otterlo volledig tot rust. Een drukke werkperiode achter de rug? Dan is een bezoekje aan Otterlo zeker aan te raden. Vertrek samen met uw partner en kinderen richting dit gezellige dorp, of maak er een leuk vriendenuitje van. Er zijn zat verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die u hier kunt bezoeken tijdens een verblijf in een huisje op de Veluwe, dus met wat voor soort gezelschap u ook komt; er is genoeg te doen.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Otterlo

Zoals gezegd kunt u vanuit uw chalet in Otterlo gemakkelijk diverse activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden bezoeken. Met name het Nationale Park de Hoge Veluwe is bij veel mensen geliefd; hier kunt u genieten van de meest interessante dieren en van de prachtige natuur. Ook zit dit park vol met mooie kunst, architectuur en historische verhalen; het is immers een uniek nalatenschap van het zeer markante echtpaar Anton en Helene Kröller-Müller. Naar wie overigens ook het Kröller-Müller museum is genoemd, eveneens te vinden in Otterlo.

De vakantiehuizen in Otterlo

Wij beschikken over diverse vakantiehuisjes in Otterlo. Of uw voorkeur nou uitgaat naar luxe en comfort, of juist naar een wat knusser en kleiner huis; op onze website vindt u zonder twijfel wat u zoekt. Mede dankzij het brede aanbod waarover wij beschikken, komen veel klanten graag voor een tweede of derde keer bij ons terug. Bij ons bent u verzekerd van een aangenaam huis én een zeer positieve ervaring; dit wordt een vakantie waar u nog lange tijd met een glimlach op terugblikt.

Een huisje huren in Otterlo

Natuurlijk zijn er, naast vakantiehuizen, ook vele andere mogelijkheden. Ook in Otterlo kunt u ongetwijfeld diverse hotels, campings en B&B’s vinden. Een vakantiehuis brengt echter vele voordelen met zich mee. Om maar wat te noemen: in een vakantiehuis ervaart u de luxe van thuis. U beschikt immers over een badkamer, keuken en slaapkamer. Daarnaast heeft u in een vakantiehuis meer ruimte dan in een hotelkamer of in een tent. Heeft u thuis een trouwe viervoeter zitten? Deze kunt u in de meeste gevallen gerust meenemen naar uw vakantiehuis!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?