Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje Stroe

Stroe is een dorpje wat valt onder de gemeente Barneveld. Het ligt op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het is een heel toeristisch gebied waar heel veel te beleven valt. Wil je genieten van de natuur maar ook dingen ondernemen, dan moet je echt een vakantiehuisje in Stroe huren. De natuur is er prachtig. Je zit er midden in de bossen met ontzettend veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Ook qua activiteiten is er van alles te doen.

Activteiten in de omgeving van Stroe

In Stroe zelf kun je Geitenboerderij ´De Groote Stroe´ bezoeken. Hier worden rondleidingen gegeven, en kun je zien hoe biologische geitenkaas wordt gemaakt. Ook kun je er zelf een kaasje maken. Ook kun je ´Galerie In de Ouder School´ bezoeken. Hier worden exposities van kunstenaars op allerlei gebieden verzorgd. Verder is er aan de rand van Stroe, langs de snelweg, een AC Restaurant.
In de directe omgeving van Stroe heb je verschillende wat grotere plaatsen voor nog veel meer bezienswaardigheden en leuke bestemmingen voor een uitstapje. Denk bijvoorbeeld aan de plaats Apeldoorn waar je Paleis Het Loo kunt bezoeken. Ook kun je een dagje naar Apenheul gaan. Ook aan te bevelen is het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Daar kun je heerlijk genieten van de natuur, maar ook het Kröller-Müller museum bezoeken. Hier kun je heel veel schilderijen van o.a. Vincent van Gogh bezichtigen. Daarnaast is er een grote beeldentuin met sculpturen van verschillende kunstenaars.

In Barneveld is de Oud Veluwse markt echt een toeristische trekpleister. Hier vind je ontzettend veel kraampjes met zowel nieuwe als tweedehands spullen. Daarnaast worden er ook oude ambachten uitgebeeld, en kun je er de klederdracht van vroeger bekijken. In Putten is het voor jong en oud echt een aanrader om de museumboerderij ´Mariahoeve´ te bezoeken. Op en rond deze boerderij is heel veel van vroeger in tact gebleven. Het is echt een soort klein openluchtmuseum. Als je meer van shoppen houdt of lekker op een terrasje wilt zitten, bieden al deze plaatsen daar volop mogelijkheden voor in hun gezellige en toeristische centrum.

Vakantiehuisje in Stroe huren

Wilt u ook graag uw vakantie doorbrengen in Stroe? Bekijk dan al onze vakantiehuisjes in Stroe. Kies uw ideale vakantiehuisje en boek eenvoudig online. In Stroe kan u volledig tot rust komen en voor de actievelingen is er ook van alles te beleven. U zal in ieder geval geen spijt krijgen wanneer u kiest voor een vakantie in dit prachtige dorp!

Lees meer
Lees minder
We hebben helaas geen accomodaties gevonden in Stroe
Gevonden in de buurt

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?