Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje Vierhouten

Met het huren van een vakantiehuisje in Vierhouten kan u optimaal genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Vierhouten wordt omgeven door een prachtig landschap dat zich kenmerkt door bossen en uitgestrekte heidevelden. Indien u tijdens uw vakantie op de Veluwe een liefhebber bent van activiteiten zoals wandelen en fietsen, kunt u hier diverse korte en lange routes afleggen die door dit schitterende deel van de Veluwe voeren. Onderweg kunt u genieten van de prachtige vegetatie en als u geluk heeft kunt u edelherten, wilde zwijnen en ander wild observeren. Uniek aan ons aanbod in Vierhouten is dat wij ook een vakantiehuisje op de heide aanbieden. Al genoeg redenen om een vakantiehuisje op de Veluwe te huren.

Activiteiten in Vierhouten

Tijdens uw verblijf in een bungalow in Vierhouten is er genoeg te beleven. Een van de bekendste bezienswaardigheden in de buurt van Vierhouten is het voormalige onderduikerskamp ”Het Verscholen Dorp” aan de Pas-Opweg. U vindt hier drie nagebouwde hutten en restanten van de oude hutten. Tevens kunt u in hotel-restaurant "De Vossenberg" in Vierhouten een klein museum bezoeken, dat herinnert aan de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Verder kunt u een mooie wandeling maken over de Elspeetsche Heide, een prachtig heideveld met diverse vennetjes. Voor amateurarcheologen is dit een zeer interessant gebied, omdat hier oude eikenhakhoutbosjes en grafheuvels aanwezig zijn.

Dichter bij Vierhouten vindt u het landgoed Vierhoutense Heide, een gebied met heide, bos en een kleine zandverstuiving. U kunt hier vrij wandelen tussen de jeneverbessen. Verder bevindt zich het Vierhouterbos op korte afstand. Hier ziet u oude eikenhakhoutbossen, beukenbossen, naaldbossen en oude grafheuvels, die duiden op vroege menselijke bewoning van deze streek. Tegenwoordig is het nog steeds een prachtig bos om te bezoeken, omdat er veel diersoorten voorkomen zoals damherten, edelherten, reeën, moeflons, eekhoorns en vossen, en zelfs zeldzame diersoorten zoals vliegende herten en dassen.

Een bungalow in Vierhouten huren

Huur een bungalow in één van de mooiste en meest gevarieerde landschappen van Nederland. Via onze website kan u een heerlijk weekend of midweek in de natuur reserveren. Gun uzelf en uw familie een heerlijke tijd samen in de natuur, en keer na afloop helemaal ontspannen huiswaarts! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?