Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuis 12 personen

Een vakantiehuis voor 12 personen op de Veluwe is een ideale oplossing voor wanneer u met een grote groep op vakantie gaat. Gezellig met het hele gezelschap onder één dak, hoe leuk is dat? Bekijk ons aanbod en boek het vakantiehuis dat aan uw wensen voldoet. 

Met de familie, een team van collega’s of een hechte vriendengroep in een mooi vakantiehuis voor 12 personen op de Veluwe; dát klinkt goed. Wanneer u er met z’n allen op uit gaat, vergt dit de nodige voorbereiding. Het vervoer naar de vakantielocatie toe, de “wie slaapt bij wie op de kamer”-issue en hoeveel bagage kan er eigenlijk mee genomen worden? Er moet van alles geregeld en besproken worden. In dat geval is het natuurlijk erg fijn als u de nodige hulp krijgt. Vandaar dat wij u van alle informatie voorzien die nodig is voordat u uw ideale verblijfplaats huurt.

Vakantie op de Veluwe

Onze vakantiehuizen liggen uitsluitend op de Veluwe. De Veluwe staat bekend om de prachtige natuur en de eindeloze mogelijkheden. Voor de natuurliefhebbers zijn er tal van wandel- en fietsroutes. Voor de meer actievere zijn er ook vele mogelijkheden. Denk daarbij aan watersport en uitdagende MTB-routes. 

Ook kent de Veluwe diverse pretparken. De Julianatoren en Walibi zijn voorbeelden van populaire bestemmingen voor een dagje weg. Voor de cultuurliefhebbers zijn er verschillinde musea, zoals het bekende Kröller-Müller Museum en het Nederlands Openluchtmuseum. Kortom, voor ieder wat wils.

Vakantiehuis op de Veluwe voor 12 personen huren

Overtuigd geraakt van de Veluwe? Kijk dan snel verder en bekijk hieronder het aanbod vakantiehuizen voor 12 personen. Het huren van uw ideale verblijfplaats kan eenvoudig op onze website . Bij vragen kan u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?