Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisje Hemelvaartweekend

Mei behoort tot de prachtigste maanden van het jaar. Het is de maand aan het eind van de lente en het klimaat schuift al langzaam op richting de zomer. Mei is de maand om de natuur weer te zien bloeien, om de frisse kleuren en de bloesem te zien. Het is de uitgelezen periode om één van de mooiste stukken natuur in Nederland te ervaren. Een vakantiehuisje op de Veluwe met Hemelvaart huren is zeker geen slecht idee.

Genieten op de Veluwe tijdens hemelvaart

Het gebied staat op plaats 2 als grootste natuurgebied van het land. Het is een groene schatkamer met haar weelderige bossen, stuifzand, uitgestrekte heidevelden, stromende beekje en schaapskuddes. Het gebied heeft vele topattracties zoals het Kröller-Müller museum, St. Hubertus en talloze wandelroutes. Het is een plek om wild zoals een ree of zwijn te spotten, van culinaire hoogstandjes te genieten, maar ook van charmante stadjes en kwalitatieve accommodaties. Voor mensen die ontspanning zoeken, maar ook voor actievelingen is dit natuurrijke gebied een adembenemende plek van natuurlijke schoonheid. Naast het wandelen is het ook mogelijk om het gebied te verkennen door te fietsen, te paardrijden of te klimmen. Met vele akkers, graslanden en bossen is er volop te genieten van deze rustgevende plek.

Ontdek de prachtige natuur en de activiteiten van de Veluwe

Een vakantiehuisje met Hemelvaart is ideaal om omringt te zijn door de prachtige natuur. Het is een plek om tot rust te komen en tijd met geliefden door te brengen. Wij bieden een betrouwbaar aanbod van zeer aantrekkelijke vakantiehuisjes in dit magnifieke natuurgebied. Bezienswaardigheden als Paleis het Loo, het Veluwemeer en de Apenheul zijn zeer dichtbij. Voor het hele gezin is er dus veel te beleven.

Huur online een vakantiehuisje voor het hemelvaartsweekend

De vakantiehuisjes zijn comfortabel en zorgen dat het aan niets ontbreekt. Ze zijn geschikt voor grotere, maar ook kleine gezelschappen. Met het beste aanbod van comfort en gezelligheid is een vakantiehuisje een thuis middenin de pracht van de natuur. Een vakantiehuisje is eenvoudig online te huren op onze website. Bekijk ook eens alle vakantiehuisjes op de Veluwe.

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?