Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Herfstvakantie

In de herfstvakantie trekken veel mensen er op uit. Nog even genieten van het mooie weer en de prachtige herfstkleuren, voordat koning winter voor de deur staat. Wanneer u een van de vele vakantiehuisjes op de Veluwe in de Herfstvakantie huurt weet u zeker dat u een leuke tijd zult beleven. Wij bieden prachtige accommodaties voor 2 of meer personen op de Veluwe. Breng gerust uw kinderen mee, want ze zullen zich kostelijk vermaken in deze grote natuurlijke speeltuin. 

Activiteiten op de Veluwe tijdens de herfstvakantie

Wat kunt u tijdens de herfstvakantie op de Veluwe doen? Vaak is het nog goed weer, bomen dragen hun herfsttooi en paddenstoelen betoveren voorbijgangers. U kunt in dit gebied prachtig wandelen, bij voorbeeld door het Speulderbos, één van de oudste en mooiste bossen van Nederland. U kunt zelf een route lopen, maar het is ook mogelijk om met een boswachter de natuur van deze regio te ontdekken. Verder kunt u heerlijk fietsen over de uitgestrekte heidevelden en door prachtige dorpjes. Voor de kinderen is een bezoek aan de Apenheul een aanrader. De meeste apen lopen hier los en u kunt ze op de paden tegenkomen, een bijzondere ervaring. Indien u deze dieren wenst na te doen, kunt u het klimbos in Garderen bezoeken. Dit is voor jong en oud een leuke uitdaging. Er zijn klimroutes met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden, en voor de kleintjes is er een junior klimbos. De cultuursnuivers kunnen terecht in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, waar de tijd van weleer herleeft. Dit is een leuk uitje voor jong en oud!

Huur een vakantiehuisje met herfst

Wilt u even helemaal loskomen van de dagelijkse beslommeringen, huur dan een vakantiehuisje op de Veluwe. Gun uzelf een heerlijk weekend of midweek in een prachtig gelegen accommodatie. U kan eenvoudig online een huisje huren, maar ook telefonisch staan we voor u klaar! 

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?