Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Milieukosten
Eigenschappen

Vakantiehuisje met hond

Niets is fijner dan met z'n állen samen genieten op vakantie. Dus uw hond gaat natuurlijk mee! Ontdek hier dan de vakantiehuisjes met hond. Ga heerlijk samen op vakantie wandelen in de prachtige natuur. Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje op de Veluwe bent u, naast een prachtige natuur, verzekerd van ruimte en rust. De Veluwe biedt u de mogelijkheid om volledig tot rust te komen en ontspannen te bewegen. De omgeving kent veel verschillende landschappen: van heuvelachtig tot bebossing, van heide tot uitgestrekte zandvlaktes. Een natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen.

Wandelen met uw hond

Er zijn veel wandelroutes voor deze streek. Ook kun je wandelen samen met je hond in het bekendste natuurgebied: Park Hoge Veluwe. Dit kan op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld lukraak op pad gaan en zien waar u terecht komt, of door het volgen van één van de negen paaltjesroutes. Ook is er de keuze voor een lange-afstandsroute of themawandeling.

Op veel plekken leven in deze streek wilde dieren, denk aan herten en zwijnen. Om deze reden mag uw hond niet overal los lopen. Het Staatsbosbeheer heeft daarom speciale plekken aangewezen waar uw hond wél los mag lopen. Hoe dat ook, samen wandelen op de Veluwe zal echt genieten zijn, voor u én uw hond. In vrijwel al onze luxe vakantiehuizen op de Veluwe is uw hond welkom. 

Op vakantie naar de Veluwe met uw hond

Bekijk op deze pagina de vakantiehuisjes op de Veluwe met hond. Wanneer u een mooi huisje heeft gevonden kan u eenvoudig dat huisje boeken. Mocht u verder nog vragen hebben, dan helpen wij u graag!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?