Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Kerstvakantie

Lijkt het u leuk om de kerstdagen eens ergens anders door te brengen? Huur dan een van de vele vakantiehuisjes op de Veluwe. Dit gebied bestaat uit prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. Het is ook in de winter een bijzondere ervaring om in deze streek te verblijven, of er nu sneeuw ligt of niet. In onze vakantiehuisjes tijdens kerst kan u in alle comfort van de prachtige natuur en de rust kunt genieten. 

In deze tijd van het jaar kunt u in de buurt diverse gezellige kerstmarkten bezoeken. Er worden diverse markten gehouden, waar u lekker eten en drinken kunt verkrijgen en leuke cadeautjes kunt kopen. Op De Hoge Veluwe is zelfs een kerstmarkt waar u kunt genieten van de klanken van de midwinterhoorn, en op verschillende locaties in de regio wordt het Kerstspel opgevoerd. Indien u liever thuis blijft met een goed boek, is dat natuurlijk ook goed mogelijk. 

Acitiviteiten op de Veluwe tijdens kerst

Indien u sportief bent aangelegd, kunt u in dit prachtige bosgebied heerlijk wandelen en fietsen. U kunt bij voorbeeld na een smakelijk kerstontbijt een mooie wandeling maken in het Leuvenumse bos, en ook het Nationaal Park De Hoge Veluwe is vanaf uw accommodatie goed bereikbaar. Verder is het zelfs in de winter leuk om op de Veluwe op de fiets te stappen. Het voordeel van de fiets is dat u binnendoor snel van dorpje naar dorpje rijdt.

Vakantiehuisje huren in de kerstvakantie 

Lijkt het u wel wat een vakantiehuis Veluwe met kerst te huren? Huur dan één van onze vakantiehuisjes eenvoudig online. Ook telefonisch staan we voor u klaar. Geniet van een unieke beleving in de mooiste bossen van Nederland! 

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?