Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Meivakantie

In de meivakantie gaan veel mensen even tussenuit. Het voorjaar is echt in volle gang, en de natuur is op haar mooist met al het frisse groen en overal wilde bloemen. De Veluwe staat bekend als een prachtig natuurgebied om uw meivakantie in door te brengen. Een vakantiehuisje Veluwe huren in de meivakantie is dan ook een goed idee.  

Ontdek in de meivakantie de prachtige natuur van de Veluwe

U kunt op de Veluwe heerlijk genieten van een mooie wandeling of fietstocht. Als u van wandelen houdt, kunt u uit diverse wandelroutes kiezen, zoals bij voorbeeld het streekpad het Veluwe Zwerfpad. Deze meerdaagse route voert over onverharde paden door de unieke landschappen van het Kootwijkerzand, de Loenermark, de Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Onderweg kunt u oog in oog komen te staan met wild zoals herten, reeën en wilde zwijnen. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden om een kortere wandeling te maken. Houdt u meer van fietsen, dan kunt u de schitterende fietsroute bij het Beekhuizerzand verkennen. Dit is een knooppuntroute die eenvoudig te verkrijgen is. Voor kinderen is dit deel van ons land eveneens een feest om naartoe te gaan, omdat er verschillende zandgebieden zijn waar ze prachtig kunnen ravotten. In de stuifzandgebieden, zoals het Harskampse zand en het natuurreservaat Kootwijkerzand, is het tevens goed mountainbiken. Kortom, er is van alles te beleven in een van de vele vakantiehuisjes in de Meivakantie.

Vele activiteiten op de Veluwe

Bent u wat minder actief en houdt u van cultuur, breng dan eens een bezoek aan het stadje Harderwijk met de gezellige vissershaven, de boulevard en het oude centrum, en eet een heerlijke vismaaltijd in één van de vele restaurants. Verder kunt u naar het Dolfinarium gaan, waar u kunt genieten van mooie shows en het leven in de zee. Verder zijn er verschillende leuke dorpjes om te bekijken, zoals Putten, Garderen en Kootwijkerbroek. Bovendien vindt u in dit gebied een aantal kastelen, zoals Kasteel Cannenburch in Vaassen en Kasteel Doorwerth op de Veluwezoom. In deze landstreek is genoeg te beleven.

Een vakantiehuisje in de meivakantie huren

Schroom niet langer, en geniet van een welverdiende break voor u en uw familie. Huur een vakantiehuisje op de Veluwe en geniet van de prachtige natuur en omgeving. U kan eenvoudig online een vakantiehuisje huren!

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?