Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisje met open haard

Deze vakantiehuizen op de Veluwe zijn allemaal uniek maar hebben een belangrijk punt gemeenschappelijk: de luxe. Aan comfort ontbreekt het u niet tijdens uw verblijf. De open haard is daarom een belangrijk element in dit vakantiehuisje.

Een open haard zorgt voor nog meer sfeer. Een haardvuur geeft immers een prettige gloed en een aangename warmte. Vanzelfsprekend is de open haard een eyecatcher. Na een actieve dag buiten, kunt u in uw huisje weer lekker ontspannen. U wilt zich vast lekker installeren voor de haard, de vlammen bekijken en het hout of de kolen horen knisperen. Al gauw zult u zo enthousiast zijn dat u elke avond zó wilt thuiskomen… Een luxe vakantiehuisje met een open haard, dat is genieten in optima forma! 

Genieten van de prachtige natuur van de Veluwe

Dit prachtige gebied van zo’n 1000 km2 omvat uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Ook een aantal gezellige steden treft u aan de rand van de Veluwe aan. Geen wonder dat het gebied een geliefde bestemming is voor de vakantieganger die natuur en rust zoekt, maar toch niet te ver wil zijn van stedelijke cultuur. Ook kan u op de Veluwe goed wandelen en fietsen. Heeft u een hond? Neem die mee en huur dan vakantiehuisje op de Veluwe met hond

Dit natuurgebied is centraal gelegen, zo ongeveer in het midden van Nederland. Het is dus zeker niet te vér! Wat kan een mens zich nog meer wensen, dan genieten in deze mooie omgeving en uitrusten in een uiterst comfortabel vakantiehuisje Veluwe met open haard?!

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?