Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes met paard

Wilt u er even lekker tussenuit om middenin de natuur te genieten van al het moois dat het Veluwegebied te bieden heeft? Paardenliefhebbers willen dat graag, maar willen het liefst ook hun paard mee nemen om daar door de prachtige natuur mee te kunnen rijden. Heel begrijpelijk en daarom is het mogelijk om een vakantiehuisje te kiezen waar het mogelijk is om een paard bij mee te nemen! Zo kunt u zorgenloos op vakantie met uw paard. Toch zonder uw paard op vakantie? Bekijk dan al onze vakantiehuisjes op de Veluwe.  

Paardenvakantie op de Veluwe

U kunt door het bos rijden, terwijl u niets hoort dan het ruisen van de wind of het fluiten van de vogeltjes. Na het rijden keert u weer terug naar uw aangename vakantiehuisje en hoeft u het paard nergens heen te brengen, want uw geliefde dier kan gewoon bij het huisje blijven. Zo wordt de vakantie niet alleen voor u en uw gezin heel fijn, maar ook voor uw paard. Zo krijgt u een onvergetelijke paardenvakantie op de Veluwe.

Vakantie met paard

U kunt uw vakantie helemaal inrichten zoals u zelf wilt. Want of u nu met twee personen - plus paard natuurlijk! - gaat of met een hele groep, er is keuze uit vakantiehuisjes van verschillende groottes. Ook kunt u de mate van luxe in de accommodatie helemaal zelf bepalen. Want waar de een houdt van basic, wil de ander liever wat meer luxe en comfort. Dat wordt op en top genieten tijdens uw vakantie op de Veluwe. Het biedt de perfecte mogelijkheden voor paardrijden. 

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?