Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Paasweekend

Het paasweekend is bij uitstek geschikt om er met de hele familie op uit te trekken. Het is vaak al lekker weer en de natuur komt weer tot leven op de prachtige Veluwe. Voor veel mensen is dit de mooiste tijd van het jaar. Geniet daarom in een van de vele vakantiehuisjes in het paasweekend van de rust in de prachtige bossen, op de uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Trek stevige schoenen aan en ga wandelen in de natuur, al dan niet met een boswachter. Verder kunt u gaan fietsen om de buurt te verkennen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die u kunt volgen, over de heide en door prachtige dorpjes. Vergeet niet om onderweg paaseieren te zoeken! Een ding is zeker, na afloop zult u geheel ontspannen terugkeren.

Activiteiten tijdens het paasweekend op de Veluwe

De Veluwe kenmerkt zich door een grote diversiteit, niet alleen in landschap maar ook in vermaak. Liefhebbers van stilte trekken de schitterende natuur in. Mensen met kinderen die wat meer vertier zoeken, kunnen terecht in het Dolfinarium, de Apenheul, Burgers Zoo of het pretpark de Julianatoren. Indien u graag wat cultuur en geschiedenis opsnuift, kunt u een bezoek brengen aan Paleis het Loo in Apeldoorn of het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Een vakantiehuisje met pasen huren

Wilt u alles even helemaal loslaten en geheel tot rust komen, huur dan een mooi vakantiehuisje Veluwe met pasen. Bij ons boekt u een onvergetelijk paasweekend voor u en uw familie. Voor eventuele vragen staan we uiteraard voor u klaar! Bekijk ook eens al onze vakantiehuisjes op de Veluwe.

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?