Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Pinksterweekend

Het Pinksterweekend leent zich perfect om er een weekendje tussenuit te knijpen. Na een lange winterperiode met vaak een schaars aantal zonuren is het lekker om in een natuurrijke omgeving weer op te laden met het aangename lentezonnetje. En dat kan uitstekend op de Veluwe! Huur één van de mooie vakantiehuisjes met pinksteren en geniet van de rust en reinheid die de mooie natuur van de Veluwe te bieden heeft.

Genieten van de prachtige natuur van de Veluwe in het pinksterweekend

Wandelen en fietsen zijn bij uitstek geschikt om de prachtige omgeving te verkennen. Wandelen door de mooie bossen die binnen handbereik liggen en weer één worden met de natuur. Te fiets kunt u te kust en te keur op de vele fietspaden. Met een oppervlakte die maar liefst 1000 km² beslaat, is er aan diversiteit en rust geen gebrek. Bossen, heidevelden en zandverstuivingen, het is typerend voor deze omgeving. Ook vennen en randmeren zullen her en der uw gezichtsveld passeren. Uw fototoestel moet u dus zeker niet vergeten! Genoeg natuur gezien? Ontdek dan één van de historische stadjes, ga cultuur snuiven in musea of bezoek pretpark, dolfinarium of dierentuin. Er is zeker voor ieder wat wils! Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod.

Vakantiehuisje op de Veluwe huren met Pinksteren

Boek gemakkelijk en snel één van de vele vakantiehuisjes in het Pinksterweekend online. Of u nou in groot of klein gezelschap verkeert, ons aanbod varieert van kleine tot grotere accommodaties. Aan comfort en gemak zal het u zeker niet ontbreken. Liever telefonisch reserveren, wij staan voor u klaar! Ook voor al uw overige vragen. Bekijk ook eens alle vakantiehuizen op de Veluwe

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?