Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs

Huisdieren
Eigenschappen

Vakantiehuisjes Veluwe 6 personen

U trekt 's ochtends de gordijnen van uw vakantiehuisje open en staat oog en oog met een ree dat in uw tuin aan het grazen is. Als u een vakantiehuis op de Veluwe boekt komt de natuur naar u toe. Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor zes personen voor een heerlijke vakantie op de Veluwe? Wij bieden u een ruim aanbod aan comfortabele vakantiehuizen voor zes personen. Of het nu een vakantie met vrienden of met het gezin is, niemand zal zich vervelen op de Veluwe.

Vakantie of een weekendje weg op de Veluwe 

Vakantie vieren op de Veluwe betekent een overweldigende natuur maar ook actief bezig zijn en cultuur snuiven. Trek uw wandelschoenen aan en loop een van de schitterende wandelingen door het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bossen, heidevelden, stuiflandschappen en grasvlakten wisselen elkaar tijdens zo'n wandeling af. Als u een cultuurliefhebber bent kunt u uw hart ophalen aan de historische landgoederen en kastelen die in de omgeving van de Veluwe te vinden zijn. Bezoek bijvoorbeeld het statige kasteel Cannenburch omringd door een oud parkbos met vijvers en weilanden. Maar ook het Paleis het Loo is meer dan een bezoekje waard. Het Kroler-Moler museum mag eveneens niet ontbreken op het lijstje van de cultuurliefhebber.

Ook voor de kinderen is een vakantiehuis op de Veluwe huren een ware belevenis.
Jonge adventuriers kunnen hun hartje ophalen bij alle activiteiten die worden georganiseerd door het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Zo kunnen kinderen in de zomer op een ware safari gaan door het park met een boswachter. Voor de durfals is er het klimbos Veluwe in Apeldoorn met maar liefst zeven verschillende routes hoog door de bomen. Ook het attractiepark Julianatoren en het Dolfinarium bieden leuke dagjes uit voor het hele gezin.

Een vakantiehuis voor 6 personen op de Veluwe huren

Wilt u een kindvriendelijke vakantie met natuur en cultuur? Op onze site kunt u ruime vakantiehuisjes boeken voor zes personen voorzien van alle faciliteiten. Met een druk op de knop boekt u een onvergetelijke vakantie.

Lees meer
Lees minder
Gevonden vakantiehuisjes

Sorteren:

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?